Dé bank voor kleinzakelijke onderenemers in regio Emmen

 • Persoonlijk en betrouwbaar
 • Binnen lopen zonder afspraak
 • Uit Emmen voor Emmen
 • Hét adres voor zakelijk en privé
 • Alles onder één dak
 • Klantbeoordeling: 9.6

Zakelijke rekening

Een zakelijke rekening

 • Een zakelijke rekening zorgt voor een professionele uitstraling.
 • Toegang tot andere zakelijke producten & diensten
 • Kosten van de zakelijke rekening zijn aftrekbaar
 • Een zakelijke rekening bespaart tijd

Voordelen van een zakelijke rekening

 • Met een zakelijke rekening komt jouw bedrijf in beeld als het IBAN-nummer gecheckt wordt tijdens het overboeken of een rekeningafschrift. Dit oogt betrouwbaarder dan een particuliere rekening.
 • Een zakelijke creditcard aanvragen, een betaalautomaat of zakelijk kredit aanvragen kan allemaal met een zakelijke rekening. Ook kunnen er online boekhoudpakketten gekoppeld worden aan een zakelijke rekening.
 • De kosten van een zakelijke rekening zijn aftrekbaar voor de inkomstenbelasting
 • Met een zakelijke rekening worden geldstromen gescheiden gehouden. Daardoor krijg je een beter beeld van hoe jouw bedrijf er financieel voorstaat. Ook scheelt dat enorm veel tijd voor de boekhouding.

Je bankzaken bij RegioBank
Samen met Suelmann

Zelfstandig Adviseur RegioBank Emmen

Loop eens bij ons binnen. Ieder met zijn eigen expertise en kracht. Wij helpen je graag met je bankzaken! Ons is niets te veel.

Mariël Wesseling

Mariël Wesseling

Adviseur bankzaken en verzekeringen

Anja Heijnen

Anja Heijnen

Adviseur bankzaken en verzekeringen

Monique de Jong

Monique de Jong

Adviseur bankzaken en verzekeringen

Ik ben erg tevreden over de totaaloplossing voor zakelijk bankieren bij de RegioBank. Voor mijn webshop in kinderkleding heb ik een zakelijke creditcard nodig. Dit in combinatie met een zakelijke rekening zorgt ervoor dat ik zakelijk en privé veel beter  gescheiden kan houden.

De RegioBank biedt voor mij de perfecte oplossing, ook bij problemen hoef ik niet uren in de rij staan bij een callcenter. Ik krijg persoonlijke hulp waardoor ik snel kan schakelen in mijn onderneming

Jolanda

Ik ben al jaren klant bij de RegioBank en ben ontzettend tevreden over de dienstverlening die ik heb gekregen. Ik heb zelf weinig verstand van computers en administratie, maar dat is bij de RegioBank geen probleem. Ik kan zo even langs gaan of bellen en alles wordt voor mij geregeld.

Om zakelijk alles op orde te krijgen heb ik ook een zakelijke betaalrekening, dat vindt mijn boekhouder geweldig! Tot slot vind ik het mooi dat de RegioBank lokaal betrokken is. Echt buurtzaam!

Jaap

Jaren geleden ben ik begonnen als eenmanszaak en ben inmiddels uitgegroeid tot een BV met 20 medewerkers. De RegioBank is met mij meegegroeid en heeft door de jaren heen altijd goed geholpen. Ik kan nog altijd met alles bij de RegioBank terecht, echt ideaal. Wij hebben ook een zakelijke creditcard voor betalingen en hebben mijn administratieve medewerkers hun eigen zakelijke pas en inlog voor online bankieren.

De betrokkenheid van de RegioBank bij mijn onderneming heeft er voor gezorgd dat ik altijd met een zeker gevoel kan ondernemen.

Truus

Truus

“De RegioBank is met mij meegegroeid”

De betrokkenheid van de RegioBank bij mijn onderneming heeft er voor gezorgd dat ik altijd met een zeker gevoel kan ondernemen.

Herken jij jezelf hierin?

Even langs

Ik ben op zoek naar een bank waar ik gewoon even naar binnen kan lopen. Ik wil niet urenlang aan de lijn hangen met een medewerker van een callcenter.

Meedenken

Ik wil graag dat mijn bank meedenkt met mijn persoonlijke situatie. RegioBank doet dat op een manier die mij aanspreekt en komt altijd met een oplossing!

Een stapje verder

Ik wil graag dat mijn bank echt zijn best voor me doet. Als er wat is wil ik geholpen worden en het gevoel krijgen dat de bank er echt voor mij is.

Alle expertise onder één dak

Bij Suelmann vind je alle expertise onder één dak. Of het nu gaat om je bankzaken, hypotheek of  verzekeringen: Je bent bij ons aan het juiste adres. En voor alle vragen over het kopen of verkopen van een woning kun je terecht bij Suelmann Makelaardij. Je vindt bij ons meerdere specialisten die je graag helpen. Dus heb je vragen over je verzekeringen? Wil je een hypotheek afsluiten? Of heb je jouw droomhuis gevonden? Loop dan gewoon even bij ons binnen. Voor een persoonlijk en eerlijk advies in duidelijke en heldere taal!

RegioBank Zakelijke rekening

Ben je op zoek naar een betrouwbare bank voor jouw zakelijke bankzaken? Dan ben je bij de RegioBank aan het juiste adres! Een zakelijke rekening waarmee jij jouw inkomsten en uitgaven overzichtelijk kunt beheren vind je bij de RegioBank. Maar dat is niet alles, wij bieden ook verschillende diensten aan die jouw zakelijk leven een stuk makkelijker maken.

Overzichtelijkheid en persoonlijke aandacht bij jouw zakelijke rekening

De zakelijke rekening van de RegioBank geeft jou de mogelijkheid om jouw financiën overzichtelijk te beheren. Je kunt bij ons rekenen op persoonlijke aandacht en oplossingen waar nodig. Onze adviseurs staan altijd voor je klaar en helpen je graag bij het kiezen van de juiste diensten en producten die aansluiten bij jouw bedrijf.

Verschillende zakelijke rekeningen bij de RegioBank

RegioBank biedt verschillende soorten zakelijke rekeningen aan, van een basisrekening tot een zakelijke betaalrekening. De zakelijke betaalrekening zorgt ervoor dat je eenvoudig geld kunt ontvangen en overboeken. Ook biedt de RegioBank diverse betaalproducten aan, zoals een een zakelijke creditcard en iDEAL mogelijkheden.

Elke onderneming is uniek voor de RegioBank

De RegioBank begrijpt dat elke onderneming uniek is. Per onderneming verschilt de zakelijke rekening dus ook. Wij hebben daarom een speciale rekening voor verenigingen & stichtingen. Ook helpen wij jou met het openen van een rekening voor een eenmanszaak, VOF of BV.

Een bank die meedenkt met jouw onderneming

Ben je op zoek naar een bank die meedenkt met jouw onderneming en persoonlijk advies geeft? Dan is de RegioBank dé bank voor jou! Wij bieden niet alleen een zakelijke rekening aan maar ook andere diensten die jouw bedrijfsvoering gemakkelijker maken. Neem contact met ons op om te kijken wat wij voor jou en jouw onderneming kunnen betekenen!