Je bankzaken goed geregeld bij een persoonlijke bank

  • Je bankzaken goed geregeld 
  • Persoonlijk en betrouwbaar
  • Specialist in elk vakgebied
  • Uit Emmen voor Emmen
  • Onze deur staat altijd open! 
  • Klantbeoordeling: 9,6

Zelfstandig Adviseur RegioBank Emmen

Bankieren wordt steeds onpersoonlijker. Het contact met de meeste banken verloopt volledig digitaal. En als je belt met een vraag, krijg je een callcenter aan de lijn.

Bij RegioBank is dat anders. Natuurlijk zijn we net zo modern als die andere banken, maar wij vinden persoonlijk contact belangrijk. Vooral als het over geldzaken gaat. Bij ons loop je gewoon even binnen als je een vraag hebt over je financiën. Wil je ook een bank die luistert en adviseert? Een bank in de buurt? Stap dan over naar RegioBank. Je hoeft alleen maar bij ons langs te komen en wij regelen verder alles voor je.

Je bankzaken bij RegioBank
Samen met Suelmann

Particulier

Benieuwd wat wij voor jou kunnen betekenen? Lees alles over overstappen naar RegioBank. Ook vind je informatie over bankzaken als je gaat samenwonen of trouwen en wat RegioBank te bieden heeft voor de jeugd.  

 

Zakelijk

Ben jij een ondernemer die de volgende stap wil nemen? Ook dan ben je bij de RegioBank aan het juiste adres! Want wij zijn er ook voor ondernemers. Van een zakelijke hypotheek tot een zakelijk krediet!

Verenigingen en stichtingen

Speciaal voor verenigingen en stichtingen heeft RegioBank de V&S Rekening als betaalpakket. Daarmee kun jij als bestuurder overzichtelijk en voordelig zakelijk bankieren.

Zelfstandig Adviseur RegioBank Emmen

Loop eens bij ons binnen. Ieder met zijn eigen expertise en kracht. Wij helpen je graag met je bankzaken! Ons is niets te veel.

Mariël Wesseling

Mariël Wesseling

Adviseur bankzaken en verzekeringen

Anja Heijnen

Anja Heijnen

Adviseur bankzaken en verzekeringen

Monique de Jong

Monique de Jong

Adviseur bankzaken en verzekeringen

Herken jij jezelf hierin?

Even langs

Ik ben op zoek naar een bank waar ik gewoon even naar binnen kan lopen. Ik wil niet urenlang aan de lijn hangen met een medewerker van een callcenter.

Meedenken

Ik wil graag dat mijn bank meedenkt met mijn persoonlijke situatie. RegioBank doet dat op een manier die mij aanspreekt en komt altijd met een oplossing!

Een stapje verder

Ik wil graag dat mijn bank echt zijn best voor me doet. Als er wat is wil ik geholpen worden en het gevoel krijgen dat de bank er echt voor mij is.

Alle expertise onder één dak

Bij Suelmann vind je alle expertise onder één dak. Of het nu gaat om je bankzaken, hypotheek of  verzekeringen: Je bent bij ons aan het juiste adres. En voor alle vragen over het kopen of verkopen van een woning kun je terecht bij Suelmann Makelaardij. Je vindt bij ons meerdere specialisten die je graag helpen. Dus heb je vragen over je verzekeringen? Wil je een hypotheek afsluiten? Of heb je jouw droomhuis gevonden? Loop dan gewoon even bij ons binnen. Voor een persoonlijk en eerlijk advies in duidelijke en heldere taal!

Zelfstandig Adviseur van RegioBank Suelmann uit Emmen

Ben je op zoek naar een persoonlijke en betrouwbare bank in Emmen? Dan is Zelfstandig Adviseur van RegioBank Suelmann uit Emmen de bank voor jou! Bij deze vestiging van RegioBank in Emmen kun je terecht voor al jouw bankzaken, het openen van een betaal- of spaarrekening, het regelen van verzekeringen of het afsluiten van een hypotheek. Bij RegioBank staan we bekend om onze persoonlijke aanpak en klantgerichte benadering.

Zelfstandig Adviseur van RegioBank Suelmann uit Emmen: persoonlijk en betrouwbaar

Bij Zelfstandig Adviseur van RegioBank Suelmann uit Emmen onderscheiden wij ons door lokaal aanwezig te zijn en persoonlijk benaderbaar te blijven. Wij kennen de regio Emmen en de bewoners als geen ander en kunnen daardoor een persoonlijk aanpak aanbieden die je bij geen enkele andere bank vindt. Kennismaken of meer weten? Kom gerust even langs voor een kopje koffie!

Betaal- en spaarrekeningen bij Zelfstandig Adviseur van RegioBank Suelmann uit Emmen

Bij Zelfstandig Adviseur van RegioBank Suelmann uit Emmen bieden we meerdere betaal- en spaarrekeningen aan. Zo kun je een Basis Betaalrekening afsluiten of een spaarrekening voor een vakantie of verbouwing. Wil je een gerichte spaarrekening afsluiten kies dan voor Eigen Huis Sparen rekening of de Spaar-op-maat rekening!

Hypotheekadvies op maat bij Zelfstandig Adviseur van RegioBank Suelmann uit Emmen

Ben je van plan om te verhuizen of ben je op zoek naar een andere woning in de Regio Emmen? Dan is het erg belangrijk om te weten welke hypotheek bij jouw situatie past. Zelfstandig Adviseur van RegioBank Suelmann uit Emmen biedt persoonlijk begeleiding en hypotheekadvies op maat. Dat helpt jouw om de perfecte hypotheek te vinden die past bij jouw situatie.

Verzekeringen bij Zelfstandig Adviseur van Zelfstandig Adviseur van RegioBank Suelmann uit Emmen

Je kunt naast al je bankzaken ook bij Zelfstandig Adviseur van RegioBank Suelmann uit Emmen terecht voor al jouw verzekeringen. Zelfstandig Adviseur van RegioBank Suelmann uit Emmen biedt verschillende verzekeringen aan. Denk daarbij aan een persoonsverzekering, reisverzekering of autoverzekering. Met onze verzekeringen ben jij altijd goed verzekerd en kun je met een gerust hart de weg op en op reis gaan!

Maak een afspraak bij Suelmann, Zelfstandig Adviseur van RegioBank Suelmann uit Emmen

Wil je meer informatie of een persoonlijk advies krijgen? Kom dan eens langs om een kopje koffie te drinken. Maak een afspraak met een van onze adviseurs. Bij Zelfstandig Adviseur van RegioBank Suelmann uit Emmen staan wij altijd voor jou klaar om al je vragen te beantwoorden en je te helpen met jouw bankzaken. Bij Zelfstandig Adviseur van RegioBank Suelmann uit Emmen ben jij verzekerd van een betrouwbare en persoonlijke bank, die jou kent én begrijpt.