Stap over naar een persoonlijke bank

  • Je bankzaken, hypotheek en verzekeringen bij één partij geregeld
  • NVM Makelaardij, 9,7 op Funda
  • Specialist in elk vakgebied
  • Persoonlijk en eerlijk advies
  • Onze deur staat altijd open! 

Regiobank

Bankieren wordt steeds onpersoonlijker. Het contact met de meeste banken verloopt volledig digitaal. En als je belt met een vraag, krijg je een callcenter aan de lijn.

Bij Regiobank is dat anders. Natuurlijk zijn we net zo modern als die andere banken, maar wij vinden persoonlijk contact belangrijk. Vooral als het over geldzaken gaat. Bij ons loop je gewoon even binnen als je een vraag hebt over je financiën. Wil je ook een bank die luistert en adviseert? Een bank in de buurt? Stap dan over naar RegioBank. Je hoeft alleen maar bij ons langs te komen en wij regelen verder alles voor je.

Overstappen naar RegioBank
Samen met Suelmann

Basis bankieren

Met Basis Bankieren heb je een betaal- en spaarrekening voor een vast tarief per maand. Je kiest zelf welke producten je gebruikt. Je maandelijkse tarief hangt af van welke producten je hebt.

Bankieren voor kids

Op een dag is je (klein)kind groot. Daar hoort studeren of een opleiding bij. Een verre reis maken misschien. Of een eerste woning kopen. Wij helpen je graag om hiervoor geld opzij te zetten. 

Stichtingen en verenigingen

Speciaal voor verenigingen en stichtingen heeft RegioBank de V&S Rekening als betaalpakket. Daarmee kun jij als bestuurder overzichtelijk en voordelig zakelijk bankieren. 

Mariël Wesseling

Mariël Wesseling

Monique de Jong

Monique de Jong

Alle expertise onder één dak

Bij Suelmann vind je alle expertise onder één dak. Of het nu gaat om je bankzaken, hypotheek of  verzekeringen: Je bent bij ons aan het juiste adres. En voor alle vragen over het kopen of verkopen van een woning kun je terecht bij Suelmann Makelaardij. Je vindt bij ons meerdere specialisten die je graag helpen. Dus heb je vragen over je verzekeringen? Wil je een hypotheek afsluiten? Of heb je jouw droomhuis gevonden? Loop dan gewoon even bij ons binnen. Voor een persoonlijk en eerlijk advies in duidelijke en heldere taal!