Je wilt je huis verkopen?

  • Jouw huis op Funda
  • Deskundige en ervaren NVM makelaar
  • Persoonlijk en eerlijk advies
  • Snel en betrouwbaar
  • Direct een afspraak maken
  • Makelaar in Zuidoost-Drenthe

Je woning verkopen

Als je plannen hebt om je woning te verkopen, komt er van alles op je af. Logisch, want een woning verkopen doe je niet elke dag. Het roept veel vragen op. Is het wel het juiste moment om te verkopen? Wat kan ik vragen voor mijn woning? Wat moet ik allemaal doen bij een bezichtiging? Hoe presenteer ik mijn huis goed op internet? Al deze vragen zorgen soms voor de nodige stress.

Natuurlijk begrijpen we dat de verkoop van je huis voor onrust zorgt. Maar voor ons is het ons dagelijks werk. We bewaren altijd de rust, houden het overzicht en houden je uit de wind. We leiden het verkoopproces in goede banen voor je en gaan voor het beste resultaat. We helpen je graag!

Onze makelaar kent de lokale markt en adviseert je over de juiste vraagprijs. Verder zorgen wij voor de bezichtigingen, regelen we de onderhandelingen en stellen we het koopcontract voor je op. Een goede presentatie op internet is belangrijk. We laten mooie foto’s van je woning maken door een professionele fotograaf en zorgen ervoor dat je woning wordt opgenomen op Funda en in het NVM-aanbod. Verder wordt er van iedere woning een mooie en overzichtelijke brochure gedrukt. De verkoop van je woning is bij ons in goede handen.

Hoge waardering van onze klanten

Onze klanten zijn dik tevreden over ons. We zijn blij met de prachtige beoordelingen die we regelmatig voorbij zien komen op Funda. We scoren ruim een 9 op onze dienstverlening en daar zijn we heel erg trots op!

Ben je benieuwd naar onze aanpak?

Wil je weten wat wij voor jou kunnen betekenen? Nodig ons dan uit voor een kennismakingsgesprek. Of loop gewoon eens bij ons binnen en maak een afspraak voor een persoonlijk en eerlijk advies. We helpen we je graag verder.

 

Een bord in de tuin?
Samen met Suelmann

Arend Jan

Arend Jan

NVM-Register makelaar en Taxateur

Herken jij jezelf hierin?

Even langs

Ik ben op zoek naar een makelaar waar ik gewoon even naar binnen kan lopen. Ik wil niet aan de lijn hangen met een callcenter medewerker.

Meedenken

Ik wil graag dat mijn makelaar meedenkt met mijn situatie. Hierdoor komt Suelmann Makelaardij altijd met een oplossing!

Een stapje verder

Ik wil graag dat mijn makelaar echt zijn best doet. Als er wat is wil ik geholpen worden en het gevoel krijgen dat de makelaar er echt voor mij is.

Alle expertise onder één dak

Bij Suelmann vind je alle expertise onder één dak. Of het nu gaat om je bankzaken, hypotheek of  verzekeringen: Je bent bij ons aan het juiste adres. En voor alle vragen over het kopen of verkopen van een woning kun je terecht bij Suelmann Makelaardij. Je vindt bij ons meerdere specialisten die je graag helpen. Dus heb je vragen over je verzekeringen? Wil je een hypotheek afsluiten? Of heb je jouw droomhuis gevonden? Loop dan gewoon even bij ons binnen. Voor een persoonlijk en eerlijk advies in duidelijke en heldere taal!