Wat is de waarde van jouw woning?

  • Uw huis op Funda
  • Deskundige en ervaren NVM makelaar
  • Persoonlijk en eerlijk advies
  • Snel en betrouwbaar
  • Direct een afspraak maken
  • Makelaar in Zuidoost-Drenthe

Suelmann Makelaardij

Zoek je een ervaren en deskundige makelaar in Emmen?

Dan ben je bij Suelmann Makelaardij aan het juiste adres. We zijn namelijk een van de best gewaardeerde makelaarskantoren in Emmen. En daar zijn we superblij mee! Ken je ons nog niet? Dat is niet zo raar, want de makelaardij is pas in 2019 toegevoegd aan ons kantoor. In korte tijd is Suelmann Makelaardij uitgegroeid tot een degelijke speler. Niet het grootste makelaarskantoor van Emmen, maar wel een kantoor waar het draait om kwaliteit. Tevreden klanten, daar doen we het voor!

Jong kantoor met volwassen resultaten

Als kantoor zijn we relatief jong, maar onze makelaar Arend-Jan van Faassen loopt al flink wat jaren mee. Hij kent de woningmarkt in onze regio als geen ander. Zoek je een ervaren en betrouwbare makelaar die graag een stapje extra voor je zet? Die altijd rustig blijft en het aankoop- of verkoopproces in goede banen leidt? Dan zijn wij de juiste partij voor jou.

Hoge waardering van onze klanten

Onze makelaardij blijkt een geweldige aanvulling te zijn op de dienstverlening van Suelmann. Meer dan dat zelfs. Onze klanten weten dat te waarderen. We zijn blij met de prachtige beoordelingen die we krijgen op Funda. We scoren een dikke 9 op onze dienstverlening! En daar zijn we heel erg trots op!

NVM-makelaar

Suelmann Makelaardij is uiteraard aangesloten bij de Nederlandse Vereniging van Makelaars (NVM). Dat is belangrijk. Een NVM-makelaar geeft je een aantal zekerheden op het gebied van deskundigheid en betrouwbaarheid. Een woning kopen of verkopen doe je immers niet zomaar. Je kiest een makelaar zorgvuldig uit. We zijn er trots op dat we het NVM-logo mogen voeren.

Alle expertise onder één dak

De huidige woningmarkt vraagt om een goed doordachte aanpak. Dat begint met een deskundige en ervaren makelaar. Bij Suelmann Makelaardij uit Emmen vind je alle expertise onder één dak. Of het nu gaat om een taxatie, aankoop of de verkoop van een woning. Maar we doen meer. Wil je weten hoeveel je kunt lenen? Ook voor hypotheekadvies ben je bij ons aan het juiste adres. Dat is het gemak van alles onder één dak. Op al je hypotheekvragen hebben we een passend antwoord. Wij helpen je graag met het vinden van de hypotheek die bij je past.

Persoonlijk, betrokken en dichtbij

Dat is waar wij als makelaarskantoor voor staan. En dat is ook waarom onze klanten ons waarderen. Heb je een mooie woning gezien waar je voor wilt gaan? Of wil je je woning verkopen? Heb je een gedegen taxatierapport nodig? Wat je ook van plan bent, als je op zoek bent naar een van de best gewaardeerde makelaars in Emmen en omgeving, dan ben je bij Suelmann Makelaardij aan het juiste adres.

Ervaar zelf onze aanpak

Ben je benieuwd naar onze aanpak? Wil je weten wat wij voor jou kunnen betekenen? Nodig ons dan uit voor een kennismakingsgesprek. Of loop gewoon eens bij ons binnen en maak een afspraak voor een persoonlijk en eerlijk advies. Ons team helpt je graag verder!

Beoordelingen

Woning kopen of verkopen
Samen met Suelmann

Alle expertise onder één dak

Bij Suelmann vind je alle expertise onder één dak. Of het nu gaat om je bankzaken, hypotheek of  verzekeringen: Je bent bij ons aan het juiste adres. En voor alle vragen over het kopen of verkopen van een woning kun je terecht bij Suelmann Makelaardij. Je vindt bij ons meerdere specialisten die je graag helpen. Dus heb je vragen over je verzekeringen? Wil je een hypotheek afsluiten? Of heb je jouw droomhuis gevonden? Loop dan gewoon even bij ons binnen. Voor een persoonlijk en eerlijk advies in duidelijke en heldere taal!