Wat is de waarde van jouw woning?

  • Scherpe tarieven
  • Jouw huis op Funda
  • Deskundige en ervaren NVM makelaar
  • Persoonlijk en eerlijk advies
  • Snel en betrouwbaar
  • Direct een afspraak maken
  • Makelaar in Zuidoost-Drenthe

Suelmann Makelaardij

Zoek je een ervaren en deskundige makelaar in Emmen?

Dan ben je bij Suelmann Makelaardij aan het juiste adres. We zijn namelijk een van de best gewaardeerde makelaarskantoren in Emmen. En daar zijn we superblij mee! Ken je ons nog niet? Dat is niet zo raar, want de makelaardij is pas in 2019 toegevoegd aan ons kantoor. In korte tijd is Suelmann Makelaardij uitgegroeid tot een degelijke speler. Niet het grootste makelaarskantoor van Emmen, maar wel een kantoor waar het draait om kwaliteit. Tevreden klanten, daar doen we het voor!

Ervaar zelf onze aanpak

Ben je benieuwd naar onze aanpak? Wil je weten wat wij voor jou kunnen betekenen? Nodig ons dan uit voor een kennismakingsgesprek. Of loop gewoon eens bij ons binnen en maak een afspraak voor een persoonlijk en eerlijk advies. Ons team helpt je graag verder!

Jong kantoor met volwassen resultaten

Als kantoor zijn we relatief jong, maar onze makelaar Arend-Jan van Faassen loopt al flink wat jaren mee. Hij kent de woningmarkt in onze regio als geen ander. Zoek je een ervaren en betrouwbare makelaar die graag een stapje extra voor je zet? Die altijd rustig blijft en het aankoop- of verkoopproces in goede banen leidt? Dan zijn wij de juiste partij voor jou.

Hoge waardering van onze klanten

Onze makelaardij blijkt een geweldige aanvulling te zijn op de dienstverlening van Suelmann. Meer dan dat zelfs. Onze klanten weten dat te waarderen. We zijn blij met de prachtige beoordelingen die we krijgen op Funda. We scoren een dikke 9 op onze dienstverlening! En daar zijn we heel erg trots op!

NVM-makelaar

Suelmann Makelaardij is uiteraard aangesloten bij de Nederlandse Vereniging van Makelaars (NVM). Dat is belangrijk. Een NVM-makelaar geeft je een aantal zekerheden op het gebied van deskundigheid en betrouwbaarheid. Een woning kopen of verkopen doe je immers niet zomaar. Je kiest een makelaar zorgvuldig uit. We zijn er trots op dat we het NVM-logo mogen voeren.

Persoonlijk, betrokken en dichtbij

Dat is waar wij als makelaarskantoor voor staan. En dat is ook waarom onze klanten ons waarderen. Heb je een mooie woning gezien waar je voor wilt gaan? Of wil je je woning verkopen? Heb je een gedegen taxatierapport nodig? Wat je ook van plan bent, als je op zoek bent naar een van de best gewaardeerde makelaars in Emmen en omgeving, dan ben je bij Suelmann Makelaardij aan het juiste adres.

Scherpe tarieven makelaardij

Zoek je een ervaren makelaarskantoor met topbeoordelingen? Wil je een perfecte service, maar wil je niet de hoofdprijs betalen? Dan hebben we iets leuks voor je. Bij Suelmann Makelaardij kun je profiteren van aantrekkelijke pakketkortingen. En die kunnen behoorlijk oplopen.

Korting op de makelaarskosten? Dat kan!

Suelmann is meer dan een makelaardij. Je kunt bij ons ook terecht voor je hypotheek, je verzekeringen en je bankzaken. Dat biedt een hoop voordelen. Ook financieel. Als je jouw woning door ons laat verkopen en wij mogen jouw hypotheek ook verzorgen, dan ontvang je een mooie korting op de makelaarskosten. Dat is makkelijk verdiend.

Combineren is profiteren

Wil je nog meer klantvoordeel? Dat kan. Als je jouw verzekeringen en bankzaken ook bij ons onderbrengt, dan kan de korting nog verder oplopen. Zonder dat jij daar iets voor hoeft te doen. En heel belangrijk: zonder dat wij er iets voor hoeven te laten. We zijn geen prijsstunter, we willen de allerbeste kwaliteit bieden als makelaarskantoor. Kijk, dat is nou het gemak van alles onder één dak!

Wil je een voordelig makelaarstarief?

Wil je profiteren van onze aantrekkelijke combinatiedeals? Neem dan contact met ons op. We vertellen je graag hoe je de kosten voor de verkoop van je woning laag kunt houden. De hoogte van de korting bepaal jezelf.

Woning kopen of verkopen
Samen met Suelmann

Verkopen

Wil jij jouw huis verkopen via een geregistreerd NVM makelaar?

Aankopen

Jouw eerste huis kopen of verhuizen? Dan ben je op het goede adres!

Taxatie

Benieuwd wat jouw huis precies waard is? Laat het taxeren door een van onze experts!

Arend Jan

Arend Jan

NVM-Register makelaar en Taxateur

Via Suelmann heb ik een huis gekocht, samen met Arend Jan ben ik door alle opties gegaan. Het was duidelijk dat Arend Jan en Landa samen de huizen hier in de buurt kende en ook de markt.

Ik vond het fijn hoe persoonlijk maar toch hoe professioneel alle communicatie was. Ik ben daarom ook erg tevreden met het huis en ook met de service van Suelmann Makelaardij. Ik raad het iedereen aan om via Suelmann een huis te kopen!

Chris

Mijn huis verkopen vond ik best spannend, ik wist totaal niet waar ik moest beginnen. Ik heb via-via Suelmann aangeraden gekregen en ben toen in contact gekomen met Landa en Arend Jan. Tijdens het hele proces hebben zij altijd voor mij klaar gestaan en mijn vragen beantwoord. Er werd ook een realistische schatting gemaakt van mijn huis. Uiteindelijk voor een leuke prijs mijn huis weten te verkopen.

Al met al kan ik Suelmann aanbevelen als jij je huis wilt verkopen. Het voelde vertrouwd en professioneel aan. Ik was niet zo zoveelste klant maar voelde mij persoonlijk gewaardeerd. Dus ben jij op zoek naar een goede makelaar? Kies dan voor Suelmann

Josephine

Ik wou graag weten wat mijn huis precies waard was, ik had al een aantal online tools gebruikt maar die gaven constant andere bedragen. Ik ben in contact gekomen met Suelmann en een afspraak gemaakt voor een huis taxatie. Er werd grondig gekeken naar elk hoekje en gaatje van het huis. Door de goede marktkennis van Suelmann heb ik een erg goed taxatie rapport gekregen.

Als ik mijn huis ooit wil verkopen weet ik voor nu de waarde! Juist om deze reden raad ik iedereen Suelmann aan als het gaat om een je huis te laten taxeren.

Danny

Josephine

“Al met al kan ik Suelmann aanbevelen”

Al met al kan ik Suelmann aanbevelen als jij je huis wilt verkopen. Het voelde vertrouwd en professioneel aan. Ik was niet zo zoveelste klant maar voelde mij persoonlijk gewaardeerd. Dus ben jij op zoek naar een goede makelaar? Kies dan voor Suelmann

Herken jij jezelf hierin?

Even langs

Ik ben op zoek naar een makelaar waar ik gewoon even naar binnen kan lopen. Ik wil niet aan de lijn hangen met een callcenter medewerker.

Meedenken

Ik wil graag dat mijn makelaar meedenkt met mijn situatie. Hierdoor komt Suelmann Makelaardij altijd met een oplossing!

Een stapje verder

Ik wil graag dat mijn makelaar echt zijn best doet. Als er wat is wil ik geholpen worden en het gevoel krijgen dat de makelaar er echt voor mij is.

Alle expertise onder één dak

Bij Suelmann vind je alle expertise onder één dak. Of het nu gaat om je bankzaken, hypotheek of  verzekeringen: Je bent bij ons aan het juiste adres. En voor alle vragen over het kopen of verkopen van een woning kun je terecht bij Suelmann Makelaardij. Je vindt bij ons meerdere specialisten die je graag helpen. Dus heb je vragen over je verzekeringen? Wil je een hypotheek afsluiten? Of heb je jouw droomhuis gevonden? Loop dan gewoon even bij ons binnen. Voor een persoonlijk en eerlijk advies in duidelijke en heldere taal!