Je hypotheek goed geregeld bij een persoonlijke bank

  • Persoonlijk en Onafhankelijk advies
  • Niet alleen RegioBank hypotheken
  • Scherp tarief
  • Oplossingsgericht
  • Ook na afsluiten hypotheek behulpzaam

Hypotheken

Heb je een mooie woning gezien en wil je weten hoeveel je kunt lenen? Of wil je de hypotheekrente verlagen? Dan kun je natuurlijk zelf op onderzoek uitgaan op het Internet. Daar barst het van de digitale hypotheek-wizards, oversluit-tools en rentecalculators. Superhandig natuurlijk, maar niet voor iedereen. Wil je ook liever een persoonlijk gesprek? Loop dan eens bij ons binnen. Op al je hypotheekvragen hebben we een passend antwoord. Wij helpen je graag met het vinden van de hypotheek die bij je past.

Je kunt bij ons terecht voor een goed en gedegen hypotheekadvies. Want een hypotheek sluit je niet zomaar even af. Het is een grote beslissing voor een lange periode. Wij denken graag met je mee.

Z

Je bent altijd welkom bij ons op kantoor

Z

Je kunt zo even bij ons binnenlopen

Z

Je kent onze adviseurs en wij weten wie jij bent

Z

Je krijgt bij ons persoonlijke aandacht

Z

We zijn een bank voor de hele familie

De beste hypotheek
Samen met Suelmann

Huis kopen

Jouw eerste woning, verhuizen of samenwonen? Bij Suelmann kun jij voor elke situatie een perfecte hypotheek krijgen voor jouw toekomstige woning!

Hypotheek oversluiten

Kosten besparen of gunstigere rente? Dat kan allemaal als je slim jouw hypotheek oversluit. Ontdek de mogelijkheden bij Suelmann.

Hoeveel kan ik lenen?

Benieuwd hoeveel jij kan lenen om een huis te kopen? Vul dan onze rekentool in of maak een afspraak.

Hypotheken Emmen

Loop eens bij ons binnen. Ieder met zijn eigen expertise en kracht. Wij helpen je graag met je hypotheek! Ons is niets te veel.

Johan

Johan

Adviseur hypotheken en mede eigenaar

Edwin

Edwin

Adviseur hypotheken en RegioBank

Wij zijn ontzettend tevreden over de service van onze hypotheekadviseur. Hij heeft uitgebreide kennis en ervaring in de hypotheeksector en heeft ons geholpen de beste opties te vinden voor onze persoonlijke situatie. Bovendien was hij altijd beschikbaar en flexibel in zijn planning en communicatie. Wij zouden hem zeker aanbevelen.

Jan en Kim

Samen met Suelmann heb ik mijn hypotheek overgesloten. Al een paar maanden waren wij het aan het overwegen om de maandelijkse lasten wat omlaag te halen. Toen zijn we toch in gesprek gegaan om te mogelijkheden te bespreken. Johan gaf ons een eerlijk en realistisch beeld van de kosten, de voordelen en de nadelen van het oversluiten van een hypotheek.

Bedankt Suelmann voor het eerlijke advies!

Geert

Ik ben erg blij met de service die mijn hypotheekadviseur heeft geboden. Hij gaf onafhankelijk advies en bood tarieven die erg gunstig vergeleken met andere adviseurs waar ik mee heb gesproken. Ik raad zijn diensten ten zeerste aan aan iedereen die op zoek is naar een hypotheekadviseur.

 

Ilse

Geert

“Bedankt Suelmann voor het eerlijke advies”

Johan gaf ons een eerlijk en realistisch beeld van de kosten, de voordelen en de nadelen van het oversluiten van een hypotheek.

Herken jij jezelf hierin?

Persoonlijk

Ik zoek een hypotheekadviseur waar ik gewoon even naar binnen kan lopen.

Alles onder één dak

Ik ben op zoek naar een hypotheekverstrekker die meerdere diensten onder één dak aanbiedt.

Eerlijk

Ik wil persoonlijke aandacht en een eerlijk advies in heldere en duidelijke taal.

Alle expertise onder één dak

Bij Suelmann vind je alle expertise onder één dak. Of het nu gaat om je bankzaken, hypotheek of  verzekeringen: Je bent bij ons aan het juiste adres. En voor alle vragen over het kopen of verkopen van een woning kun je terecht bij Suelmann Makelaardij. Je vindt bij ons meerdere specialisten die je graag helpen. Dus heb je vragen over je verzekeringen? Wil je een hypotheek afsluiten? Of heb je jouw droomhuis gevonden? Loop dan gewoon even bij ons binnen. Voor een persoonlijk en eerlijk advies in duidelijke en heldere taal!

Hypotheken in Emmen bij Suelmann

Op zoek naar een hypotheek? Dan is het belangrijk om jezelf goed te informeren over de verschillende mogelijkheden. Een hypotheek is een van de grootste financiële verplichting in je leven, het is daarom dus erg belangrijk om een goede keuze te maken. Bij het afsluiten van een hypotheek zijn er verschillende factoren om rekening mee te houden, zoals de looptijd, voorwaarden en de rente. 

Het belang van een goed hypotheekadvies

Een hypotheek afsluiten is een complex proces en het is daarom aan te raden om daarbij altijd deskundig advies in te schakelen. Een hypotheekadviseur helpt je om verschillende opties op een rijtje te zetten en te bepalen welke hypotheek het beste bij jouw situatie past. Je kunt kiezen tussen meerdere hypotheekaanbieders elk met andere voorwaarden en rentepercentages. Jouw hypotheekadviseur helpt jou om de juiste keuze te maken aan de van jouw wensen en financiële situatie. Zo kies jij altijd de juiste hypotheek!

Renteontwikkeling van een hypotheek

Rentes spelen een grote rol bij hypotheken, het is daarom ook verstandig om te kijken naar de renteontwikkeling van de actuele hypotheekrente. Een hypotheekadviseur helpt je daarbij en voorziet jou van advies op maat. Op deze manier kun je een juiste keuze maken zodat jij later niet voor verrassingen staat.

Het afsluiten van een hypotheek: waar moet je op letten?

Voordat jij je hypotheek afsluit moet je op verschillende zaken letten. Het is belangrijk om te kijken naar de looptijd van de hypotheek en de hoogte van de rente. Ook moet je de voorwaarden niet over het hoofd zien. Is er bijvoorbeeld een optie om boetevrij extra af te lossen? Daarnaast moet je ook kijken naar de eventuele risico’s van de hypotheek, zoals werkloosheid of arbeidsongeschiktheid. Een hypotheekadviseur kan je helpen om deze risico’s te verminderen en duidelijk advies te geven zodat jij de perfecte hypotheek kan afsluiten.