Hoeveel kan ik lenen?

  • Persoonlijk en Onafhankelijk advies
  • Niet alleen RegioBank hypotheken
  • Scherp tarief
  • Oplossingsgericht
  • Ook na afsluiten hypotheek behulpzaam

Rekenmodule

Wil je weten hoeveel je kunt lenen? Dat kan heel gemakkelijk en snel met onze rekenmodule. Vul een aantal gegevens in en je weet binnen een paar minuten wat je maximale hypotheek is. Let wel op! Dit is slechts een globale schatting. Wil je precies weten wat je kunt lenen? Maak dan een afspraak!

Q

Hoeveel kan ik lenen?

De beste hypotheek
Samen met Suelmann

Hypotheken Emmen

Loop eens bij ons binnen. Ieder met zijn eigen expertise en kracht. Wij helpen je graag met je hypotheek! Ons is niets te veel.

Johan

Johan

Adviseur hypotheken en mede eigenaar

Edwin

Edwin

Adviseur hypotheken en Regiobank

Herken jij jezelf hierin?

Persoonlijk

Ik zoek een hypotheekadviseur waar ik gewoon even naar binnen kan lopen.

Alles onder één dak

Ik ben op zoek naar een hypotheekverstrekker met een breed dienstenpakket, alles onder één dak.

Eerlijk

Ik wil persoonlijke aandacht en een eerlijk advies in heldere en duidelijke taal.

Alle expertise onder één dak

Bij Suelmann vind je alle expertise onder één dak. Of het nu gaat om je bankzaken, hypotheek of  verzekeringen: Je bent bij ons aan het juiste adres. En voor alle vragen over het kopen of verkopen van een woning kun je terecht bij Suelmann Makelaardij. Je vindt bij ons meerdere specialisten die je graag helpen. Dus heb je vragen over je verzekeringen? Wil je een hypotheek afsluiten? Of heb je jouw droomhuis gevonden? Loop dan gewoon even bij ons binnen. Voor een persoonlijk en eerlijk advies in duidelijke en heldere taal!

Hoeveel kan ik lenen voor een hypotheek?

Het maximale bedrag dat je kunt lenen voor een hypotheek wordt bepaald door een aantal verschillende factoren. Jouw inkomen is een van de belangrijkste factoren. Hoe hoger je inkomen, hoe meer je kunt lenen. Er wordt ook gekeken naar jouw financiële situatie, denk daarbij aan eventuele schulden en je vaste lasten. Ook word er gekeken naar de waarde van de woning die je wil gaan kopen en natuurlijk de hypotheekrente op dat moment. Op basis van deze gegevens kan jouw maximale hypotheek berekend worden.

Hoe bereken je hoeveel je kunt lenen voor een hypotheek?

Om een schatting te krijgen van hoeveel je kunt lenen voor een hypotheek kun je gebruik maken van onze online rekentool. Daarbij vul je gegevens in over jouw inkomen, vaste lasten en eventueel ook de waarde van jouw woning. Op basis van deze gegevens wordt er een indicatie gegeven van het bedrag dat je maximaal kunt lenen. Let wel op, dit is slechts een indicatie. Voor een definitieve berekening moet je een hypotheekadviseur raadplegen.

Waar moet ik op letten bij het lenen van een hypotheek?

Als je wel een hypotheek gaat afsluiten moet je goed letten op de voorwaarden van deze hypotheek. Let op de looptijd van de hypotheek, de hoogte van de hypotheekrente en de eventuele boete van vervroegd aflossen. Ook is het belangrijk om naar de maandlasten te kijken, deze moeten passen binnen jouw budget.

Hypotheekadvies bij het lenen van een hypotheek

Voordat je gaat lenen voor een hypotheek is het verstandig om altijd een hypotheekadviseur te raadplegen. Een hypotheekadviseur helpt je met het maken van de juiste keuzes en voorziet jou van relevante informatie en advies over een hypotheeklening. Een hypotheekadviseur helpt jou ook bij het berekenen van jouw maximale leenbedrag en de kosten & maandlasten van een hypotheek.