Wat is de waarde van je woning?

 • Jouw huis op Funda
 • Deskundige en ervaren NVM makelaar
 • Persoonlijk en eerlijk advies
 • Snel en betrouwbaar
 • Direct een afspraak maken
 • Makelaar in Zuidoost-Drenthe

Een woning kopen

Heb je een taxatierapport nodig voor je hypotheekaanvraag?

Heb je verhuisplannen of ga je verbouwen en wil je een hypotheek aanvragen? Dan heb je een taxatierapport nodig. Hypotheekverstrekkers willen de exacte waarde van een woning weten en eisen daarom dat er een taxatie wordt uitgevoerd door een gecertificeerde taxateur.

Wil je je woning laten taxeren?

Dan ben je bij Suelmann Makelaardij aan het juiste adres. Onze gecertificeerde NVM-makelaar Arend-Jan van Faassen heeft veel ervaring in de regio en uitgebreide kennis van de lokale woningmarkt. Hij komt graag bij je langs om jouw woning te taxeren.

Snel geregeld voor een goede prijs

Bij een hypotheekaanvraag wil je natuurlijk alles snel geregeld hebben. Dat snappen wij. Daarom kan een taxatie inclusief een taxatierapport bij ons vaak al binnen één week geregeld worden. Je ontvangt een gevalideerd taxatierapport, vlot geregeld tegen een eerlijk tarief.

Vrijblijvende taxatie offerte aanvragen (NWWI)

Wil je een vrijblijvende offerte om je woning te laten taxeren? Vul dan het onderstaande formulier in. We nemen daarna zo snel mogelijk contact met je op. Heb je vragen? Bel ons op 0591-620097

  Een woning kopen
  Samen met Suelmann

  Arend Jan

  Arend Jan

  NVM-Register makelaar en Taxateur

  Herken jij jezelf hierin?

  Even langs

  Ik ben op zoek naar een makelaar waar ik gewoon even naar binnen kan lopen. Ik wil niet aan de lijn hangen met een callcenter medewerker.

  Meedenken

  Ik wil graag dat mijn makelaar meedenkt met mijn situatie. Hierdoor komt Suelmann Makelaardij altijd met een oplossing!

  Een stapje verder

  Ik wil graag dat mijn makelaar echt zijn best doet. Als er wat is wil ik geholpen worden en het gevoel krijgen dat de makelaar er echt voor mij is.

  Alle expertise onder één dak

  Bij Suelmann vind je alle expertise onder één dak. Of het nu gaat om je bankzaken, hypotheek of  verzekeringen: Je bent bij ons aan het juiste adres. En voor alle vragen over het kopen of verkopen van een woning kun je terecht bij Suelmann Makelaardij. Je vindt bij ons meerdere specialisten die je graag helpen. Dus heb je vragen over je verzekeringen? Wil je een hypotheek afsluiten? Of heb je jouw droomhuis gevonden? Loop dan gewoon even bij ons binnen. Voor een persoonlijk en eerlijk advies in duidelijke en heldere taal!