Ben je goed verzekerd? Wij helpen je graag!

  • Alle verzekeringen onder 1 dak
  • Pakketkorting tot 10%
  • Online polismap
  • Scherpe premies
  • Meerdere aanbieders

Verzekeringen

Nogal wat beslissingen in je leven hebben verregaande financiële gevolgen. Een huis kopen, kinderen krijgen, eerder stoppen met werken. Op al die belangrijke momenten kun je bij ons terecht met je vragen. Voor je verzekeringen bijvoorbeeld. Onze verzekeringen sluiten precies aan bij je persoonlijke situatie. En als je meerdere verzekeringen bij ons afsluit, krijg je aantrekkelijke pakketkortingen.

Z

Personen

Z

Vrije tijd

Z

Wonen

Z

Verkeer

Z

Uitvaart

Verzekeren?
Samen met Suelmann

Mariël  Wesseling

Mariël Wesseling

Verzekeringsadviseur

Kevin Moed

Kevin Moed

Verzekeringsadviseur

Anja Heijnen

Anja Heijnen

Verzekeringsadviseur

Monique de Jong

Monique de Jong

Verzekeringsadviseur

Door mijn hobby heb ik een aantal kostbare voorwerpen in huis staan. Ik vond het moeilijk om dit bij een grote verzekeringsmaatschappij duidelijk aan te geven en op te nemen in mijn inboedelverzekering. Ik ben in gesprek gegaan met Suelmann en ik was blij verrast dat zij een uitgebreide dekking hebben tegen alle soorten schade en diefstal.

Ik kan nu met een gerust hart naar bed gaan zonder dat ik bang ben dat er wat gebeurt met mijn spullen.

Suelmann bedankt!

Joop

Door alle verzekeringen centraal af te sluiten bij Suelmann heb ik een precies overzicht van mijn premies. Ook kreeg ik een fikse pakketkorting door alle verzekeringen bij Suelmann af te sluiten. Ik kreeg niet alleen uitstekende service maar er werd naar mij geluisterd en reeël advies gegeven.

Ik heb nu een vast aanspreekpunt voor al mijn vragen en ik ben blij dat ik nu al mijn verzekeringen bij Suelmann heb. Ik ben zeer tevreden over de service en raad het iedereen aan om bij Suelmann verzekeringen af te sluiten!

Lisa

Als autoliefhebber wil ik mijn auto’s zo goed mogelijk verzekerd hebben. Jarenlang heb ik problemen gehad met andere verzekeringen. Ik ben uiteindelijke terecht gekomen bij Suelmann. Ik nam contact op en werd uitgenodigd voor een bakje koffie op het kantoor. Hier heb ik mijn wensen op tafel gelegd en het team van Suelmann kwam met de perfecte verzekering voor mijn auto’s.

Gelukkig heb ik nog niet gebruik hoeven maken van mijn verzekeringen maar als die dag komt weet ik zeker dat ik bij Suelmann in goede handen ben.

Gerard

Joop

“Suelmann bedankt!”

Ik kan nu met een gerust hart naar bed gaan zonder dat ik bang ben dat er wat gebeurt met mijn spullen.

Suelmann bedankt!

Herken jij jezelf hierin?

Even langs lopen

Ik ben op zoek naar een verzekeraar waar ik gewoon even naar binnen kan lopen. Ik wil niet aan de lijn hangen met een callcenter medewerker.

 

Meedenkend

Ik wil graag dat mijn verzekeraar meedenkt met mijn situatie. Duidelijkheid en eerlijkheid over de voordelen en nadelen van de verschillende verzekeringen bijvoorbeeld

 

Snel geregeld

Als er een probleem is waar ik zelf niet uit kom wil ik even langs de verzekeraar kunnen gaan. Daar wordt alles duidelijk en het probleem opgelost. Zo hoort het!

 

Verzekeringen bij Suelmann

Verzekeringen zijn belangrijk. Het geeft een veilig gevoel als je weet dat je alles goed geregeld hebt. Of je nu op zoek bent naar een levensverzekering, autoverzekering, opstalverzekering of een gezondheidsverzekering. Je vindt het allemaal bij Suelmann. 

Kiezen voor de juiste verzekering

Als je op zoek bent naar de juiste verzekeringen, dan is het belangrijk om te begrijpen welke dekkingen je nodig hebt voor specifieke behoeften. Heb je bijvoorbeeld een auto, dan ben je verplicht om een verzekering af te sluiten. Deze autoverzekering biedt dekking voor schade die je veroorzaakt aan andere voertuigen en eigendommen. Verzekeringen van je woning zijn bedoeld om jou en je woning te beschermen tegen onvoorziene financiële gebeurtenissen zoals stormschade, brand en zelfs inbraak. Heb jij een gezin? Dan is het handig om een levensverzekering af te sluiten. Als je onverwachts komt te overlijden is jouw gezin in ieder geval financieel beschermd.

Kosten van de verzekering overzien

De premies van verzekeringen kunnen snel oplopen. En dat merk je aan je maandlasten. Daarom is het erg belangrijk om te kijken naar de kosten van de premies. Zorg ervoor dat je een dekking uitkiest die je daadwerkelijk nodig hebt en ook kunt betalen. Veel verzekering verstrekkers bieden ook pakketkortingen aan als je meerdere verzekeringen bij hun afsluit. Let hier goed op om zo geld te besparen!

Alle expertise onder één dak

Bij Suelmann vind je alle expertise onder één dak. Of het nu gaat om je bankzaken, hypotheek of  verzekeringen: Je bent bij ons aan het juiste adres. En voor alle vragen over het kopen of verkopen van een woning kun je terecht bij Suelmann Makelaardij. Je vindt bij ons meerdere specialisten die je graag helpen. Dus heb je vragen over je verzekeringen? Wil je een hypotheek afsluiten? Of heb je jouw droomhuis gevonden? Loop dan gewoon even bij ons binnen. Voor een persoonlijk en eerlijk advies in duidelijke en heldere taal!