Betaal je niet te veel voor je hypotheek?

  • Persoonlijk en Onafhankelijk advies
  • Niet alleen RegioBank hypotheken
  • Scherp tarief
  • Oplossingsgericht
  • Ook na afsluiten hypotheek behulpzaam

Je hypotheek oversluiten

Lagere maandlasten

Denk je dat je teveel betaalt voor je hypotheek? Of heb je het gevoel dat je niet optimaal profiteert van de lage hypotheekrente? Het oversluiten van je hypotheek kan in sommige gevallen een goed idee zijn en nogal wat financieel voordeel opleveren. Wil je weten of dat ook voor jou geldt? Maak dan een vrijblijvend een afspraak met ons.

Hypotheek omzetten

Onze hypotheekadviseurs nemen alle tijd voor je en kijken samen met je naar de mogelijkheden om je hypotheek te optimaliseren. Je hypotheek omzetten kan heel interessant zijn. Bijvoorbeeld als je een oude hypotheek hebt. Dan kan het zo zijn dat je niet profiteert van de lage hypotheekrente en meer geld betaalt dan nodig is. Wil je ook weten of je niet teveel betaalt? Wil je weten of je kunt besparen op je maandlasten en hoe je maximaal kan profiteren van de actuele rentestand?

Jouw persoonlijke situatie

Maak dan een vrijblijvende afspraak met een van onze adviseurs. We kijken dan samen naar jouw persoonlijke situatie en beoordelen of oversluiten interessant is voor jou. We zijn onafhankelijk en werken samen met alle bekende geldverstrekkers. We vinden altijd de hypotheek die het beste bij jouw situatie past.

De beste hypotheek
Samen met Suelmann

Hypotheken Emmen

Loop eens bij ons binnen. Ieder met zijn eigen expertise en kracht. Wij helpen je graag met je hypotheek! Ons is niets te veel.

Johan

Johan

Adviseur hypotheken en mede eigenaar

Edwin

Edwin

Adviseur hypotheken en RegioBank

Herken jij jezelf hierin?

Persoonlijk

Ik zoek een hypotheekadviseur waar ik gewoon even naar binnen kan lopen.

Alles onder één dak

Ik ben op zoek naar een hypotheekverstrekker met meerdere diensten onder één dak.

Eerlijk

Ik wil persoonlijke aandacht en een eerlijk advies in heldere en duidelijke taal.

Alle expertise onder één dak

Bij Suelmann vind je alle expertise onder één dak. Of het nu gaat om je bankzaken, hypotheek of  verzekeringen: Je bent bij ons aan het juiste adres. En voor alle vragen over het kopen of verkopen van een woning kun je terecht bij Suelmann Makelaardij. Je vindt bij ons meerdere specialisten die je graag helpen. Dus heb je vragen over je verzekeringen? Wil je een hypotheek afsluiten? Of heb je jouw droomhuis gevonden? Loop dan gewoon even bij ons binnen. Voor een persoonlijk en eerlijk advies in duidelijke en heldere taal!

Hypotheek oversluiten bij Suelmann

Niet tevreden over je huidige hypotheek? Of wil je profiteren van gunstigere rentestanden? Dan kan het oversluiten van je hypotheek een interessante optie zijn. Maar wat houdt het oversluiten van een hypotheek precies in en waar moet je op letten?

Wat is het oversluiten van een hypotheek?

Het oversluiten van een hypotheek betekent dat je je huidige hypotheek aflost en een nieuwe hypotheek afsluit bij een andere geldverstrekker. Dat kan interessant zijn als je bijvoorbeeld een lagere rente kunt krijgen bij een andere geldverstrekker of als je je maandlasten wil verlagen door de looptijd van je hypotheek te verlengen.

Waar moet je op letten bij het oversluiten van een hypotheek?

Als jij je hypotheek wil oversluiten moet je met verschillende zaken rekening houden. Je moet nagaan of het oversluiten van je hypotheek wel voordelig is in jouw situatie. Houd er namelijk rekening mee dat er kosten verbonden zitten aan het oversluiten van jouw hypotheek. Denk daarbij aan notariskosten, taxatiekosten en boeterentes. Ook zijn er eventuele oversluitkosten en advieskosten van een hypotheekadviseur. Daarnaast is het belangrijk om ook te gaan kijken naar de voorwaarden van de nieuwe hypotheekverstrekker. Sluiten deze aan bij jouw wensen en behoeften? Het kan zijn dat de (potentiële) nieuwe geldverstrekker andere voorwaarden hanteert ten opzichte van jouw huidige verstrekker. Vaak zijn er ook nog kosten voor het aanpassen van jouw hypotheekakte.

Hypotheekadvies bij het oversluiten van je hypotheek.

Het is verstandig om bij het oversluiten van je hypotheek een hypotheekadviseur te raadplegen. Een hypotheekadviseur helpt je bij het maken van de juiste keuzes en kan je informeren over de verschillende opties. Ook kan een hypotheekadviseur jou helpen bij het berekenen van de totale kosten en ook de besparingen bij het oversluiten van een hypotheek.