Ben je goed verzekerd? Wij helpen je graag!

  • Alle verzekeringen onder 1 dak
  • Pakketkorting tot 10%
  • Online polismap
  • Scherpe premies
  • Meerdere aanbieders

Zakelijke verzekeringen voor ondernemers

Ben je op zoek naar een passende zakelijke verzekering voor jouw onderneming? Het beschermen van je bedrijf tegen onvoorziene omstandigheden is cruciaal. Of het nu gaat om schadeverzekeringen, aansprakelijkheidsverzekeringen of beroepsspecifieke verzekeringen. En of je nu een MKB-er bent of een ZZP-er, het werkt net even wat lekkerder als je weet dat je goed verzekerd bent.

Wij bieden een breed scala aan opties die speciaal zijn ontworpen om de risico’s van jouw bedrijf te dekken. Laat ons je helpen om de juiste verzekering te vinden die niet alleen je bedrijf, maar ook je eventuele werknemers en je toekomst beschermt. Samen vinden we de verzkering die bij jou past.

Verzekeren?
Samen met Suelmann

Mariël  Wesseling

Mariël Wesseling

Verzekeringsadviseur

Kevin Moed

Kevin Moed

Verzekeringsadviseur

Anja Heijnen

Anja Heijnen

Verzekeringsadviseur

Monique de Jong

Monique de Jong

Verzekeringsadviseur

Als ZZP’er in de grafische vormgeving heb ik vaak dure apparatuur in mijn studio staan. Het was altijd een uitdaging om deze effectief te verzekeren bij grote verzekeringsmaatschappijen. Na een gesprek met Suelmann was ik blij verrast door hun uitgebreide dekking tegen schade en diefstal, speciaal afgestemd op mijn professionele behoeften. Nu kan ik met een gerust hart mijn studio sluiten aan het eind van de dag, wetende dat alles goed verzekerd is. Hartelijk dank, Suelmann!

Joop

Door alle zakelijke verzekeringen centraal af te sluiten bij Suelmann heb ik een duidelijk overzicht van mijn bedrijfskosten en premies. De pakketkorting voor het afsluiten van meerdere polissen was ook een aangename verrassing. De service was niet alleen uitstekend, er werd echt geluisterd naar mijn zakelijke behoeften en ik kreeg realistisch advies. Nu heb ik een vast aanspreekpunt voor al mijn zakelijke verzekeringsvragen. Ik ben zeer tevreden over de service en raad iedere ondernemer aan om bij Suelmann hun verzekeringen af te sluiten!

Lisa

Als eigenaar van een klussenbedrijf wil ik dat mijn gereedschap en machines optimaal verzekerd zijn. Na jaren van uitdagingen met andere verzekeringsmaatschappijen, kwam ik uiteindelijk terecht bij Suelmann. Tijdens een persoonlijk gesprek op hun kantoor kon ik mijn specifieke wensen kenbaar maken. Het team van Suelmann bood de perfecte polis aan die precies aansloot bij de behoeften van mijn bedrijf. Hoewel ik nog geen aanspraak heb hoeven maken op de verzekering, weet ik dat mijn bedrijf in goede handen is bij hen.

Gerard

Joop

“Suelmann bedankt!”

Na een gesprek met Suelmann was ik blij verrast door hun uitgebreide dekking tegen schade en diefstal, speciaal afgestemd op mijn professionele behoeften. Nu kan ik met een gerust hart mijn studio sluiten aan het eind van de dag, wetende dat alles goed verzekerd is.

Hartelijk dank, Suelmann!

Herken jij jezelf hierin?

Even langs lopen

Ik ben op zoek naar een verzekeraar waar ik gewoon even naar binnen kan lopen. Ik wil niet aan de lijn hangen met een callcenter medewerker.

 

Meedenkend

Ik wil graag dat mijn verzekeraar meedenkt met mijn situatie. Duidelijkheid en eerlijkheid over de voordelen en nadelen van de verschillende verzekeringen bijvoorbeeld

 

Snel geregeld

Als er een probleem is waar ik zelf niet uit kom wil ik even langs de verzekeraar kunnen gaan. Daar wordt alles duidelijk en het probleem opgelost. Zo hoort het!

 

Verzekeringen bij Suelmann

Verzekeringen zijn belangrijk. Het geeft een veilig gevoel als je weet dat je alles goed geregeld hebt. Of je nu op zoek bent naar een levensverzekering, autoverzekering, opstalverzekering of een gezondheidsverzekering. Je vindt het allemaal bij Suelmann. 

Kiezen voor de juiste verzekering

Als je op zoek bent naar de juiste verzekeringen, dan is het belangrijk om te begrijpen welke dekkingen je nodig hebt voor specifieke behoeften. Heb je bijvoorbeeld een auto, dan ben je verplicht om een verzekering af te sluiten. Deze autoverzekering biedt dekking voor schade die je veroorzaakt aan andere voertuigen en eigendommen. Verzekeringen van je woning zijn bedoeld om jou en je woning te beschermen tegen onvoorziene financiële gebeurtenissen zoals stormschade, brand en zelfs inbraak. Heb jij een gezin? Dan is het handig om een levensverzekering af te sluiten. Als je onverwachts komt te overlijden is jouw gezin in ieder geval financieel beschermd.

Kosten van de verzekering overzien

De premies van verzekeringen kunnen snel oplopen. En dat merk je aan je maandlasten. Daarom is het erg belangrijk om te kijken naar de kosten van de premies. Zorg ervoor dat je een dekking uitkiest die je daadwerkelijk nodig hebt en ook kunt betalen. Veel verzekering verstrekkers bieden ook pakketkortingen aan als je meerdere verzekeringen bij hun afsluit. Let hier goed op om zo geld te besparen!

Alle expertise onder één dak

Bij Suelmann vind je alle expertise onder één dak. Of het nu gaat om je bankzaken, hypotheek of  verzekeringen: Je bent bij ons aan het juiste adres. En voor alle vragen over het kopen of verkopen van een woning kun je terecht bij Suelmann Makelaardij. Je vindt bij ons meerdere specialisten die je graag helpen. Dus heb je vragen over je verzekeringen? Wil je een hypotheek afsluiten? Of heb je jouw droomhuis gevonden? Loop dan gewoon even bij ons binnen. Voor een persoonlijk en eerlijk advies in duidelijke en heldere taal!