Je zoekt een aankoopmakelaar?

  • Jouw huis op Funda
  • Deskundige en ervaren NVM makelaar
  • Persoonlijk en eerlijk advies
  • Snel en betrouwbaar
  • Direct een afspraak maken
  • Makelaar in Zuidoost-Drenthe

Een woning kopen

Aankoopmakelaar in Emmen

Je hebt jouw droomhuis gezien en je wilt een bod uitbrengen. Dan kun je waarschijnlijk wel wat hulp gebruiken. Als je op zoek bent naar een goede aankoopmakelaar in Emmen en omgeving, dan ben je bij Suelmann Makelaardij aan het juiste adres. Wij helpen je graag met het kopen van een nieuwe woning. Het aankopen van een huis doe je namelijk niet iedere dag.

Tijdens het aankoopproces komt er van alles op je af. Waar moet je op letten? En wat is een verstandig bod? Of je wilt verhuizen naar een andere woning in een andere buurt, maar je kunt wel wat hulp gebruiken bij het zoeken. Wat jouw situatie ook is, het kopen of verkopen van een huis is een grote stap. En de huidige markt maakt het ook nog extra lastig. Want woningen worden vaak snel verkocht voor forse bedragen.

We behartigen jouw belangen

Als je Suelmann Makelaardij inschakelt als jouw aankoopmakelaar, voorkom je dat je overhaast een verkeerde beslissing neemt. Of dat je belangrijke zaken over het hoofd ziet. We adviseren je graag bij het kopen van een huis. We zijn een deskundige makelaar in Emmen. We blijven rustig in deze roerige tijden op de woningmarkt. We staan met beide benen op de grond en geven je een persoonlijk en eerlijk advies. We ondersteunen je bij de bezichtiging en adviseren tijdens de onderhandelingen over de prijs. Van de zoekopdracht tot en met de eigendomsoverdracht bij de notaris behartigen we jouw belangen.

Hoge waardering van onze klanten

Onze klanten weten onze dienstverlening te waarderen. We zijn blij met de positieve beoordelingen op Funda die we regelmatig krijgen. We scoren een dikke 9 op onze dienstverlening en daar zijn we heel erg trots op!

Ervaar het zelf

Ben je benieuwd naar onze aanpak? Wil je weten wat wij voor jou kunnen betekenen? Nodig ons dan uit voor een kennismakingsgesprek. Of loop gewoon eens bij ons binnen en maak een afspraak voor een persoonlijk en eerlijk advies. Ons team helpt je graag verder.

 

Een woning kopen
Samen met Suelmann

Arend Jan

Arend Jan

NVM-Register makelaar en Taxateur

Landa

Landa

Commercieel binnendienst medewerker makelaardij

Herken jij jezelf hierin?

Even langs

Ik ben op zoek naar een makelaar waar ik gewoon even naar binnen kan lopen. Ik wil niet aan de lijn hangen met een callcenter medewerker.

Meedenken

Ik wil graag dat mijn makelaar meedenkt met mijn situatie. Hierdoor komt Suelmann Makelaardij altijd met een oplossing!

Een stapje verder

Ik wil graag dat mijn makelaar echt zijn best doet. Als er wat is wil ik geholpen worden en het gevoel krijgen dat de makelaar er echt voor mij is.

Alle expertise onder één dak

Bij Suelmann vind je alle expertise onder één dak. Of het nu gaat om je bankzaken, hypotheek of  verzekeringen: Je bent bij ons aan het juiste adres. En voor alle vragen over het kopen of verkopen van een woning kun je terecht bij Suelmann Makelaardij. Je vindt bij ons meerdere specialisten die je graag helpen. Dus heb je vragen over je verzekeringen? Wil je een hypotheek afsluiten? Of heb je jouw droomhuis gevonden? Loop dan gewoon even bij ons binnen. Voor een persoonlijk en eerlijk advies in duidelijke en heldere taal!