Je zoekt een aankoopmakelaar?

  • Jouw huis op Funda
  • Deskundige en ervaren NVM makelaar
  • Persoonlijk en eerlijk advies
  • Snel en betrouwbaar
  • Direct een afspraak maken
  • Makelaar in Zuidoost-Drenthe

Een woning kopen

Aankoopmakelaar in Emmen

Je hebt jouw droomhuis gezien en je wilt een bod uitbrengen. Dan kun je waarschijnlijk wel wat hulp gebruiken. Als je op zoek bent naar een goede aankoopmakelaar in Emmen en omgeving, dan ben je bij Suelmann Makelaardij aan het juiste adres. Wij helpen je graag met het kopen van een nieuwe woning. Het aankopen van een huis doe je namelijk niet iedere dag.

Tijdens het aankoopproces komt er van alles op je af. Waar moet je op letten? En wat is een verstandig bod? Of je wilt verhuizen naar een andere woning in een andere buurt, maar je kunt wel wat hulp gebruiken bij het zoeken. Wat jouw situatie ook is, het kopen of verkopen van een huis is een grote stap. En de huidige markt maakt het ook nog extra lastig. Want woningen worden vaak snel verkocht voor forse bedragen.

We behartigen jouw belangen

Als je Suelmann Makelaardij inschakelt als jouw aankoopmakelaar, voorkom je dat je overhaast een verkeerde beslissing neemt. Of dat je belangrijke zaken over het hoofd ziet. We adviseren je graag bij het kopen van een huis. We zijn een deskundige makelaar in Emmen. We blijven rustig in deze roerige tijden op de woningmarkt. We staan met beide benen op de grond en geven je een persoonlijk en eerlijk advies. We ondersteunen je bij de bezichtiging en adviseren tijdens de onderhandelingen over de prijs. Van de zoekopdracht tot en met de eigendomsoverdracht bij de notaris behartigen we jouw belangen.

Hoge waardering van onze klanten

Onze klanten weten onze dienstverlening te waarderen. We zijn blij met de positieve beoordelingen op Funda die we regelmatig krijgen. We scoren een dikke 9 op onze dienstverlening en daar zijn we heel erg trots op!

Ervaar het zelf

Ben je benieuwd naar onze aanpak? Wil je weten wat wij voor jou kunnen betekenen? Nodig ons dan uit voor een kennismakingsgesprek. Of loop gewoon eens bij ons binnen en maak een afspraak voor een persoonlijk en eerlijk advies. Ons team helpt je graag verder.

 

Scherpe tarieven makelaardij

Zoek je een ervaren makelaarskantoor met topbeoordelingen? Wil je een perfecte service, maar wil je niet de hoofdprijs betalen? Dan hebben we iets leuks voor je. Bij Suelmann Makelaardij kun je profiteren van aantrekkelijke pakketkortingen. En die kunnen behoorlijk oplopen.

Korting op de makelaarskosten? Dat kan!

Suelmann is meer dan een makelaardij. Je kunt bij ons ook terecht voor je hypotheek, je verzekeringen en je bankzaken. Dat biedt een hoop voordelen. Ook financieel. Als je jouw woning door ons laat verkopen en wij mogen jouw hypotheek ook verzorgen, dan ontvang je een mooie korting op de makelaarskosten. Dat is makkelijk verdiend.

Combineren is profiteren

Wil je nog meer klantvoordeel? Dat kan. Als je jouw verzekeringen en bankzaken ook bij ons onderbrengt, dan kan de korting nog verder oplopen. Zonder dat jij daar iets voor hoeft te doen. En heel belangrijk: zonder dat wij er iets voor hoeven te laten. We zijn geen prijsstunter, we willen de allerbeste kwaliteit bieden als makelaarskantoor. Kijk, dat is nou het gemak van alles onder één dak!

Wil je een voordelig makelaarstarief?

Wil je profiteren van onze aantrekkelijke combinatiedeals? Neem dan contact met ons op. We vertellen je graag hoe je de kosten voor de verkoop van je woning laag kunt houden. De hoogte van de korting bepaal jezelf.

Een woning kopen
Samen met Suelmann

Arend Jan

Arend Jan

NVM-Register makelaar en Taxateur

Herken jij jezelf hierin?

Even langs

Ik ben op zoek naar een makelaar waar ik gewoon even naar binnen kan lopen. Ik wil niet aan de lijn hangen met een callcenter medewerker.

Meedenken

Ik wil graag dat mijn makelaar meedenkt met mijn situatie. Hierdoor komt Suelmann Makelaardij altijd met een oplossing!

Een stapje verder

Ik wil graag dat mijn makelaar echt zijn best doet. Als er wat is wil ik geholpen worden en het gevoel krijgen dat de makelaar er echt voor mij is.

Alle expertise onder één dak

Bij Suelmann vind je alle expertise onder één dak. Of het nu gaat om je bankzaken, hypotheek of  verzekeringen: Je bent bij ons aan het juiste adres. En voor alle vragen over het kopen of verkopen van een woning kun je terecht bij Suelmann Makelaardij. Je vindt bij ons meerdere specialisten die je graag helpen. Dus heb je vragen over je verzekeringen? Wil je een hypotheek afsluiten? Of heb je jouw droomhuis gevonden? Loop dan gewoon even bij ons binnen. Voor een persoonlijk en eerlijk advies in duidelijke en heldere taal!