Overstappen naar een persoonlijke bank!

  • Je bankzaken goed geregeld 
  • Persoonlijk en betrouwbaar
  • Snel overstappen met een kopje koffie op ons kantoor
  • Kostenloze begeleiding
  • Onze deur staat altijd open! 
  • Klantbeoordeling: 9.6

Stap over naar RegioBank

Iedereen wil graag een bank waar je zo even binnenloopt. Een kantoor waar je de mensen kent en waar je terecht kunt voor al je bankzaken. Een bank die luistert en adviseert. Een bank waar je als klant nog altijd koning bent.

RegioBank is zo’n bank. Alleen is overstappen naar een andere bank een hoop gedoe. Toch? Eigenlijk valt dat reuze mee. Je hoeft alleen maar bij ons langs te komen en wij regelen verder alles voor je.

Heb je nog vragen over RegioBank of wil je meer weten over onze dienstverlening? Stap dan gewoon even bij ons binnen. We zien je graag bij op ons kantoor! Wil je direct een afspraak maken? Dat kan natuurlijk ook.

Je bankzaken bij RegioBank
Samen met Suelmann

Zelfstandig Adviseur RegioBank Emmen

Loop eens bij ons binnen. Ieder met zijn eigen expertise en kracht. Wij helpen je graag met je bankzaken! Ons is niets te veel.

Mariël Wesseling

Mariël Wesseling

Adviseur bankzaken en verzekeringen

Anja Heijnen

Anja Heijnen

Adviseur bankzaken en verzekeringen

Monique de Jong

Monique de Jong

Adviseur bankzaken en verzekeringen

Herken jij jezelf hierin?

Even langs

Ik ben op zoek naar een bank waar ik gewoon even naar binnen kan lopen. Ik wil niet urenlang aan de lijn hangen met een medewerker van een callcenter.

Meedenken

Ik wil graag dat mijn bank meedenkt met mijn situatie. RegioBank doet dat en komt altijd met een passende oplossing!

Een stapje verder

Ik wil graag dat mijn bank echt zijn best doet. Als er wat is wil ik geholpen worden en het gevoel krijgen dat de bank er echt voor mij is.

Alle expertise onder één dak

Bij Suelmann vind je alle expertise onder één dak. Of het nu gaat om je bankzaken, hypotheek of  verzekeringen: Je bent bij ons aan het juiste adres. En voor alle vragen over het kopen of verkopen van een woning kun je terecht bij Suelmann Makelaardij. Je vindt bij ons meerdere specialisten die je graag helpen. Dus heb je vragen over je verzekeringen? Wil je een hypotheek afsluiten? Of heb je jouw droomhuis gevonden? Loop dan gewoon even bij ons binnen. Voor een persoonlijk en eerlijk advies in duidelijke en heldere taal!

Overstappen naar de RegioBank

Ben je ontevreden over je huidige bank en overweeg je om over te stappen naar een andere bank? Dan is de RegioBank de bank voor jou! Bij RegioBank staan klantgerichtheid en persoonlijke aandacht centraal. Dus niet langer bij een callcenter in de wachtrij staan, maar oprechte aandacht van een persoonlijke bank die jou kent. Een bank waar je gewoon even langs gaat als je vragen hebt of iets wilt regelen.

Waarom overstappen naar RegioBank?

Van bank wisselen kan een grote drempel zijn. Toch zijn er genoeg redenen om toch over te stappen naar de RegioBank. Persoonlijke aandacht en klantgerichtheid staan bij ons hoog in het vaandel. Daardoor kun jij altijd rekenen op een persoonlijk advies dat past bij jouw situatie. Ook biedt de RegioBank meerdere betaal- en spaarrekeningen aan die passen bij verschillende wensen en behoeften. En ook niet onbelangrijk: de RegioBank hanteert scherpe tarieven.

Hoe werkt overstappen naar RegioBank?

Overstappen naar de RegioBank is eenvoudig en snel geregeld. Je kunt online een afspraak met een adviseur, even bellen of gewoon langs komen bij Zelfstandig Adviseur van RegioBank Suelmann uit Emmen. Tijdens dit gesprek kijken we samen welke producten het beste bij jouw situatie passen.  Je kunt al je vragen stellen. Wil je overstappen? Dan kan de adviseur samen met jouw oude rekeningen opzeggen en de overstap naar de RegioBank voor je regelen. Alle betalingen en automatische incasso’s worden meegenomen. Daardoor hoef je zelf helemaal niets te regelen en verloopt het overstappen zonder problemen.

Jongerenrekening bij RegioBank

Voor jongeren heeft de RegioBank verschillende rekeningen. De Jongwijs rekening voor kinderen tot 18 jaar bijvoorbeeld. Deze rekening laat jongeren spelenderwijs omgaan met geld. Ze leren sparen voor hun eigen doelen. Voor jongeren vanaf 18 jaar is er een studentenrekening. Daarmee maken zij zonder kosten gebruik van een betaalrekening. Ook kunnen zij online hun saldo checken en overboeken. Superhandig!