Je bankzaken goed geregeld bij een persoonlijke bank

 • Je bankzaken goed geregeld 
 • Persoonlijk en betrouwbaar
 • Specialist in elk vakgebied
 • Uit Emmen voor Emmen
 • Onze deur staat altijd open! 
 • Klantbeoordeling: 9.6

Bankieren voor particulieren

Basis Bankieren

 • Betaal- en spaarrekening voor een vast bedrag per maand
 • Kies zelf de rekening die bij je past
 • Profiteer van voordelen zoals Apple Pay,
 • Mobiel Betalen en de Mobiel Bankieren app

Met Basis Bankieren heb je een betaal- en spaarrekening voor een vast tarief per maand. Je kiest zelf welke producten je gebruikt. Je maandelijkse tarief hangt af van welke producten je hebt.

Basis Bankieren in het kort

 • Particuliere betaalrekening inclusief betaalpas, Apple Pay of Android mobiel betalen
 • Één of meer particuliere spaarrekeningen
 • Eenvoudig internetbankieren in Mijn RegioBank en de Mobiel Bankieren app
 • Hulpmiddelen, zoals automatisch saldo aanvullen als je bijna rood staat of een seintje als je salaris is gestort
 • Persoonlijke aandacht en expertise van onze medewerkers

Je bankzaken bij RegioBank
Samen met Suelmann

Overstappen

Fijn dat je wilt overstappen naar de RegioBank. Kom gewoon eens langs bij ons op kantoor om kennis te maken.

Jeugd

Op een dag is je (klein)kind groot. Daar hoort studeren of een opleiding bij. Een verre reis maken misschien. Of een eerste woning kopen. Wij helpen je graag om daarvoor geld opzij te zetten. 

Trouwen & Samenwonen

Jullie gaan trouwen of samenwonen? Gefeliciteerd! Maar wat betekent die volgende stap in jullie relatie voor jullie bankzaken en financiën?  Wil jij graag weten wat er allemaal mogelijk is bij de RegioBank?

Zelfstandig Adviseur RegioBank Emmen

Loop eens bij ons binnen. Ieder met zijn eigen expertise en kracht. Wij helpen je graag met je bankzaken! Ons is niets te veel.

Mariël Wesseling

Mariël Wesseling

Adviseur bankzaken en verzekeringen

Anja Heijnen

Anja Heijnen

Adviseur bankzaken en verzekeringen

Monique de Jong

Monique de Jong

Adviseur bankzaken en verzekeringen

Ik ben blij dat ik ben overgestapt naar de RegioBank. Toen ik voor het eerst begon te kijken naar een andere bank voelde ik me nogal overweldigd door de keuze die ik had. Ik wist niet waar ik moest beginnen en waar ik mijn vragen kon stellen.

Gelukkig stond bij de RegioBank een adviseur klaar die mij perfect heeft geholpen bij het maken van een keuze. Ik ben hem ontzettend dankbaar en raad iedereen die opzoek is naar een betrouwbare en persoonlijk bankervaring de RegioBank aan!

Gerda

Het afsluiten van een spaarrekening bij de RegioBank verliep erg soepel. Ik ben goed geholpen en ben onder de indruk van de vele voordelen die deze spaarrekening biedt.

Het afsluiten van de rekening was zo gepiept.  Ik werd daarbij vriendelijk geholpen door een medewerker van de RegioBank. Het beste van deze spaarrekening is het rentepercentage! Ik kan met een gerust hart zeggen dat mijn kleinkind later een leuk bedrag krijgt!

Annie

Het beginnen met online bankieren was moeilijk voor mij. Ik snapte weinig van computers en van internet. Gelukkig kon de RegioBank mij helpen. Stap voor stap zijn wij rustig door mijn account gegaan en hebben we alles goed kunnen instellen.

Nu ik een tijdje online bankier heb ik een stuk meer zelfvertrouwen en kan ik zelf  gemakkelijk mijn bankzaken regelen. Dat was zonder het geduld en de professionele houding van de RegioBank niet mogelijk geweest.

Joost

Gerda

“Ik raad iedereen de RegioBank aan”

Gelukkig stond bij de RegioBank een adviseur klaar die mij perfect heeft geholpen met het maken van een keuze. Ik ben hem ontzettend dankbaar en raad iedereen die opzoek is naar een betrouwbare en persoonlijk bankervaring de RegioBank aan!

Herken jij jezelf hierin?

Even langs

Ik ben op zoek naar een bank waar ik gewoon even naar binnen kan lopen. Ik wil niet urenlang aan de lijn hangen met een medewerker van een callcenter.

Meedenken

Ik wil graag dat mijn bank meedenkt met mijn persoonlijke situatie. RegioBank doet dat en komt altijd met een passende oplossing!

Een stapje verder

Ik wil graag dat mijn bank echt zijn best doet. Als er wat is wil ik geholpen worden en het gevoel krijgen dat de bank er echt voor mij is.

Alle expertise onder één dak

Bij Suelmann vind je alle expertise onder één dak. Of het nu gaat om je bankzaken, hypotheek of  verzekeringen: Je bent bij ons aan het juiste adres. En voor alle vragen over het kopen of verkopen van een woning kun je terecht bij Suelmann Makelaardij. Je vindt bij ons meerdere specialisten die je graag helpen. Dus heb je vragen over je verzekeringen? Wil je een hypotheek afsluiten? Of heb je jouw droomhuis gevonden? Loop dan gewoon even bij ons binnen. Voor een persoonlijk en eerlijk advies in duidelijke en heldere taal!

RegioBank Particulier

Bij RegioBank Particulier ben je aan het juiste adres voor al jouw bankzaken. Of je nu wilt overstappen naar een persoonlijke bank, een bank zoekt voor de jeugd of je bankzaken wilt regelen als je gaat trouwen en samenwonen. Bij RegioBank Particulier staan we voor je klaar.

Overstappen naar RegioBank

Wil jij overstappen naar een bank waar persoonlijke aandacht voorop staat? Dan is RegioBank de bank voor jou! Naast  diverse betaal- en spaarrekeningen bieden wij ook verzekeringen en hypotheken aan. Het overstappen is heel eenvoudig. Kom langs bij een van onze adviseurs om samen met een kopje koffie jouw overstap te regelen!

RegioBank voor de jeugd

Ook voor jouw (klein)kinderen heeft de RegioBank voldoende mogelijkheden. Zo is er de JongWijs rekening waarin kinderen tot 18 jaar spelenderwijs leren omgaan met geld. Daarmee leren zij sparen en hoe ze hun geldzaken zelf moeten regelen. Ook biedt de RegioBank een studentenrekening aan voor jongeren vanaf 18 jaar. Deze rekening laat studenten zonder extra kosten gebruik maken van een betaalrekening en het online kunnen checken en overboeken van saldo.

Trouwen en samenwonen en RegioBank

Willen jullie gaan trouwen of samenwonen? Dan is het van belang om te kijken wat er financieel allemaal verandert. Denk daarbij aan een samenlevingscontract of een gezamenlijke rekening. Ook Daarbij helpen wij jullie graag. Onze adviseurs geven eerlijk en betrouwbaar advies.

Kom langs bij Zelfstandig Adviseur van RegioBank Suelmann uit Emmen voor een afspraak of een lekker kopje koffie!