Je bankzaken goed geregeld bij een persoonlijke bank

  • Je bankzaken goed geregeld 
  • Persoonlijk en betrouwbaar
  • Best beoordeelde betaalrekening 2022 volgens de consumentenbond
  • Uit Emmen voor Emmen
  • Onze deur staat altijd open! 
  • Klantbeoordeling: 9,6

Trouwen & samenwonen

Een volgende stap in het leven, samen onder één dak. Dat kan spannend zijn, vooral de eerste keer. Je moet ook veel dingen regelen, bijvoorbeeld jullie bankzaken. Gelukkig weten wij er alles van, lees snel verder!

Persoonlijk advies

Samenwonen betekent vaak dat er een veel verandert in jouw dagelijkse maar ook financiële leven. Wij kunnen je daarbij helpen. Wil je meer weten over jullie financiële situatie en hoe je de bankzaken voor jullie samen kan regelen? Maak dan een afspraak voor een persoonlijk gesprek. 

Overstappen

Ga je samenwonen en wil je je gelijk aansluiten bij een persoonlijke bank die jou in alle fases van jouw leven ondersteunt? Stap dan over naar de RegioBank!

Basis Bankieren

  • Betaal- en spaarrekening voor een vast bedrag per maand
  • Kies zelf de rekening die bij jou past
  • Profiteer van voordelen zoals Apple Pay,
  • Mobiel Betalen en de Mobiel Bankieren app

Met Basis Bankieren heb je een betaal- en spaarrekening voor een vast tarief per maand. Je kiest zelf welke producten je gebruikt. Je maandelijkse tarief hangt af van welke producten je hebt.

Je bankzaken bij RegioBank
Samen met Suelmann

Zelfstandig Adviseur RegioBank Emmen

Loop eens bij ons binnen. Ieder met zijn eigen expertise en kracht. Wij helpen je graag met je bankzaken! Ons is niets te veel.

Mariël Wesseling

Mariël Wesseling

Adviseur bankzaken en verzekeringen

Anja Heijnen

Anja Heijnen

Adviseur bankzaken en verzekeringen

Monique de Jong

Monique de Jong

Adviseur bankzaken en verzekeringen

Herken jij jezelf hierin?

Even langs

Ik ben op zoek naar een bank waar ik gewoon even naar binnen kan lopen. Ik wil niet urenlang aan de lijn hangen met een medewerker van een callcenter.

Meedenken

Ik wil graag dat mijn bank meedenkt met mijn situatie. RegioBank doet dat en komt altijd met een passende oplossing!

Een stapje verder

Ik wil graag dat mijn bank echt zijn best doet. Als er wat is wil ik geholpen worden en het gevoel krijgen dat de bank er echt voor mij is.

Alle expertise onder één dak

Bij Suelmann vind je alle expertise onder één dak. Of het nu gaat om je bankzaken, hypotheek of  verzekeringen: Je bent bij ons aan het juiste adres. En voor alle vragen over het kopen of verkopen van een woning kun je terecht bij Suelmann Makelaardij. Je vindt bij ons meerdere specialisten die je graag helpen. Dus heb je vragen over je verzekeringen? Wil je een hypotheek afsluiten? Of heb je jouw droomhuis gevonden? Loop dan gewoon even bij ons binnen. Voor een persoonlijk en eerlijk advies in duidelijke en heldere taal!

Trouwen en samenwonen: regel het goed met RegioBank

Als je gaat trouwen of samenwonen, verandert er veel op financieel gebied. Om niet voor verassingen te staan is het van belang om al je zaken goed te regelen. RegioBank kan je daarbij helpen. Hoe? Bijvoorbeeld met een persoonlijk advies en het helpen met het afsluiten van de juiste financiële producten.

Trouwen

Als je gaat trouwen verandert er veel in je leven. Vooral financieel. Jullie worden fiscaal partners en krijgen samen te maken met belastingaangifte. En voor eventuele schulden die jullie gezamenlijk maken tijdens het huwelijk, ben je verantwoordelijk. Het is erg belangrijk om de financiële zaken goed geregeld te hebben als je gaat trouwen. RegioBank helpt jullie daarbij. Wij geven jullie advies op maat over jullie hypotheek, spaarrekening of gezamenlijk rekening. Zo kunnen jullie het huwelijk compleet maken! Ook financieel.

Samenwonen

Ga je samenwonen? Dan verandert er veel op financieel gebied. Jullie worden geen fiscale partners maar kunnen wel afspraken maken over de verdeling van de kosten en inkomsten. Het is erg belangrijk om tijdens het samenwonen deze zaken vast te leggen in een samenlevingscontract. RegioBank helpt daarbij, door bijvoorbeeld een gezamenlijke rekening of spaarrekening te openen.

Alles voor trouwen & samenwonen

Bij de RegioBank kun je terecht voor al jullie financiële zaken. Ook als het gaat om trouwen en samenwonen. Het maken van de juiste keuzes en het afsluiten van de juiste producten is niet altijd even makkelijk. Daar helpen wij jullie graag mee. Zo kunnen jullie onbezorgd samen van jullie nieuwe leven genieten. Neem contact met ons op en kom even langs voor een afspraak met een van onze adviseurs.