Blijf op de hoogte van het aanbod

Wil jij  op de hoogte blijven van de nieuwste (huur- en) koopwoningen? Meld je dan hieronder aan voor een zoekopdracht en je wordt automatisch per email op de hoogte gebracht wanneer wij een woning (te huur of) te koop aanbieden.

Gratis zoekopdracht

Wil jij geheel gratis en vrijblijvend op de hoogte blijven van de nieuwste (huur- en) koopwoningen? Meld je dan hieronder aan voor een zoekopdracht en je wordt automatisch per email op de hoogte gebracht wanneer wij een woning (te huur of) te koop aanbieden.

Jouw zoekopdracht wensen worden gematcht met het aanbod en bij passend aanbod ontvang je deze via de mail. Met deze email, ontvang jij als één van de eerste het nieuwste woningaanbod.

Let erop dat wanneer een zoekprofiel te uitgebreid is ingevuld, er geen aanbod gematcht worden omdat niet aan alle criteria voldaan wordt. Wij adviseren daarom het zoekprofiel in te stellen op jouw minimale eisen.

Mocht je je droomwoning vinden middels een zoekopdracht én wil je graag dat wij je helpen bij de aankoop omdat het tot op heden niet gelukt is om een voet tussen de deur te krijgen wat betreft bezichtigingen óf wil je graag gedegen advies omtrent het uitbrengen van een voorstel, neem dan contact met ons op en maak een afspraak voor gerichte aankoopbegeleiding.

Ben je benieuwd naar onze aanpak? Wil je weten wat wij voor jou kunnen betekenen? Nodig ons dan uit voor een kennismakingsgesprek. Of loop gewoon eens bij ons binnen en maak een afspraak voor een persoonlijk en eerlijk advies. Ons team helpt je graag verder.

NVM makelaar Arend Jan
Waar wil je wonen?
Zoek je een koop- of huur-woning?
Wat is je budget?
Wat zijn je woonwensen?
Soort object
Bouwtype
Opties
Type woningen
Wat zijn je contactgegevens?