Dé bank voor kleinzakelijke ondernemers in regio Emmen

 • Persoonlijk en betrouwbaar
 • Binnen lopen zonder afspraak
 • Uit Emmen voor Emmen
 • Hét adres voor zakelijk en privé
 • Alles onder één dak
 • Klantbeoordeling: 9.6

Zakelijk bankieren

 • Compleet betaalpakket, inclusief betaalpas
 • Online en mobiel zakelijk bankieren
 • Zakelijke creditcard
 • Gratis overstapservice
 • Persoonlijk advies door een adviseur
 • Specialist in zakelijke hypotheken

Zakelijk bankieren bij RegioBank
Samen met Suelmann

Zakelijke rekening

Ondernemers zijn er in alle soorten en maten. Of je nu een eigen winkel hebt of een klusbedrijf start. RegioBank is er ook voor jou. Voor het openen van een zakelijke rekening of voor het aanvragen van een pinautomaat. 

Zakelijke hypotheek

Zit je te denken aan een eigen bedrijfspand? Bij het kopen van bedrijfspand krijg je meestal te maken met een zakelijke hypotheek. Wil je meer weten over hoe de Bedrijfshypotheek van RegioBank jou kan helpen?

Zakelijk krediet

Ons zakelijk krediet geeft jou extra financiële ruimte. Handig wanneer je bijvoorbeeld een nieuwe voorraad wilt kopen of lang moet wachten op openstaande facturen.

Zelfstandig Adviseur van RegioBank Suelmann uit Emmen

Loop eens bij ons binnen. Ieder met zijn eigen expertise en kracht. Wij helpen je graag met je bankzaken! Ons is niets te veel.

Edwin

Edwin

Adviseur hypotheken en RegioBank

Johan

Johan

Hypotheek adviseur / Mede eigenaar

Mariël

Mariël

Adviseur RegioBank en verzekeringen

Herken jij jezelf hierin?

Even langs

Ik ben op zoek naar een bank waar ik gewoon even naar binnen kan lopen. Ik wil niet urenlang aan de lijn hangen met een medewerker van een callcenter.

Meedenken

Ik wil graag dat mijn bank meedenkt met mijn persoonlijke situatie. RegioBank doet dat op een manier die mij aanspreekt en komt altijd met een oplossing!

Een stapje verder

Ik wil graag dat mijn bank echt zijn best voor me doet. Als er wat is wil ik geholpen worden en het gevoel krijgen dat de bank er echt voor mij is.

Alle expertise onder één dak

Bij Suelmann vind je alle expertise onder één dak. Of het nu gaat om je bankzaken, hypotheek of  verzekeringen: Je bent bij ons aan het juiste adres. En voor alle vragen over het kopen of verkopen van een woning kun je terecht bij Suelmann Makelaardij. Je vindt bij ons meerdere specialisten die je graag helpen. Dus heb je vragen over je verzekeringen? Wil je een hypotheek afsluiten? Of heb je jouw droomhuis gevonden? Loop dan gewoon even bij ons binnen. Voor een persoonlijk en eerlijk advies in duidelijke en heldere taal!

RegioBank Zakelijk

RegioBank is er ook voor ondernemers. Met RegioBank Zakelijk regel je al jouw zakelijke bankzaken. Bijvoorbeeld een zakelijke lening voor een investering of een bedrijfsrekening om jouw financiën te regelen. Je kunt zelfs een zakelijke hypotheek afsluiten om een bedrijfspand te financieren. Bij Zelfstandig Adviseur van RegioBank Suelmann uit Emmen staan wij klaar voor de zakelijke klant.

Zakelijke lening Zelfstandig Adviseur van RegioBank Suelmann uit Emmen

Ondernemers hebben soms wat extra financiële ruimte nodig voor investeringen. RegioBank zakelijk biedt verschillende zakelijke leningen aan. Er zijn leningen met korte en lange looptijden, maar er is ook flexibel krediet waarbij je geld kunt opnemen wanneer het jou uitkomt. Onze adviseurs helpen je graag met het vinden van de juiste zakelijke lening voor jouw onderneming

Zakelijke rekening Zelfstandig Adviseur van RegioBank Suelmann uit Emmen

Een zakelijke rekening is essentieel voor iedere ondernemer. Bij RegioBank zakelijk kun je terecht voor verschillende zakelijke rekeningen. Van een eenvoudige betaalrekening tot een uitgebreide rekening met mogelijkheden om betaalverzoeken te versturen en automatische betalingen te incasseren. Ook kun je als zakelijke rekeninghouder bij ons online bankieren en een boekhoudkoppeling hanteren. Maak vrijblijvend een afspraak om een zakelijke rekening af te sluiten.

Zakelijke hypotheek bij Zelfstandig Adviseur van RegioBank Suelmann uit Emmen

Een bedrijfspand kopen kan voor jou als ondernemer een interessante optie zijn. RegioBank zakelijke biedt verschillende zakelijke hypotheken die passen bij alle kleinere ondernemers. Je kunt bij ons een zakelijke hypotheek afsluiten tot een bedrag van €1.000.000. Onze adviseurs kijken samen met jou naar jouw situatie en helpen met het vinden van de hypotheek die het beste bij jou past.