RegioBank voor de jeugd!

 • Je bankzaken goed geregeld 
 • Persoonlijk en betrouwbaar
 • Klantbeoordeling: 9.6
 • Saldo checken en overboeken: mobiel & online
 • Gratis voor jongeren van 8 tot 27 jaar

Bankzaken voor kinderen

Sparen voor je (klein)kind 
Op een dag is je (klein)kind groot. Daar hoort studeren of een opleiding bij. Een verre reis maken misschien. Of een eerste woning kopen. Wij helpen je graag om hiervoor geld opzij te zetten. 

RegioBank kan je óók helpen bij de financiële opvoeding van je kind. Als jouw kind jong leert omgaan met geld, heeft hij daar als (jong)volwassene voordeel van. We helpen je graag op weg met een spaarrekening voor jouw kind. 

Hoe leer je je kind veilig pinnen? En wat de waarde van geld is? JongWijs is een speciaal pakket waarmee je je kind kunt leren wat goed sparen en verstandig uitgeven is. Ook jij als ouder helpen we met praktische tips die passen bij de leeftijd van je kind. 

Kinderrekening JongWijs groeit mee met je kind 
JongWijs begint met een spaarrekening. En als jouw zoon of dochter acht is, komt er een betaalrekening bij. Jij bepaalt of daar ook een betaalpas en online bankieren bij past. Ook sturen we je en jouw kind leerzame tips over geld. Zo willen we je helpen bij de financiële opvoeding van je kind. En wij als Zelfstandig Adviseur van RegioBank? Wij helpen je graag met persoonlijk advies. 

JongWijs in het kort

 • Het aanhouden van de betaalrekening en betaalpas is gratis*.
 • Betaalrekening vanaf 8 jaar
 • Betaalpas met weeklimiet (Jeugdpas)
 • Online bankieren: Mijn RegioBank, Mobiel bankieren.
 • Welkomstcadeau voor je kind
 • Je kind krijgt ieder jaar leuke en leerzame tips per post. Onze tips groeien mee met de leeftijd.
 • Ook jou geven we praktische tips om je kind te begeleiden.

Sparen voor je kinderen
Samen met Suelmann

Zelfstandig Adviseur RegioBank Emmen

Loop eens bij ons binnen. Ieder met zijn eigen expertise en kracht. Wij helpen je graag met je bankzaken! Ons is niets te veel.

Mariël Wesseling

Mariël Wesseling

Adviseur bankzaken en verzekeringen

Anja Heijnen

Anja Heijnen

Adviseur bankzaken en verzekeringen

Monique de Jong

Monique de Jong

Adviseur bankzaken en verzekeringen

Herken jij jezelf hierin?

Even langs

Ik ben op zoek naar een bank waar ik gewoon even naar binnen kan lopen. Ik wil niet urenlang aan de lijn hangen met een callcenter medewerker.

Meedenken

Ik wil graag dat mijn bank meedenkt met mijn situatie. RegioBank doet dat en komt altijd met een passende oplossing!

Een stapje verder

Ik wil graag dat mijn bank echt zijn best doet. Als er wat is wil ik geholpen worden en het gevoel krijgen dat de bank er echt voor mij is.

Alle expertise onder één dak

Bij Suelmann vind je alle expertise onder één dak. Of het nu gaat om je bankzaken, hypotheek of  verzekeringen: Je bent bij ons aan het juiste adres. En voor alle vragen over het kopen of verkopen van een woning kun je terecht bij Suelmann Makelaardij. Je vindt bij ons meerdere specialisten die je graag helpen. Dus heb je vragen over je verzekeringen? Wil je een hypotheek afsluiten? Of heb je jouw droomhuis gevonden? Loop dan gewoon even bij ons binnen. Voor een persoonlijk en eerlijk advies in duidelijke en heldere taal!

RegioBank Jeugd

Sparen voor je (klein)kind of een rekening afsluiten voor jongeeren tot en met 27 jaar? Dan ben je bij de RegioBank aan het juiste adres. Bij RegioBank Jeugd bieden wij een speciale jongerenrekening aan. De JongWijs rekening. Daarmee leren kinderen spelenderwijs omgaan met geld. Oudere kinderen kunnen hun eigen spaardoelen stellen. Ook worden kinderen begeleid om beter met hun eigen geld om te gaan.

Jongwijs Rekening

De JongWijs rekening van de RegioBank is er voor jongeren tot 18 jaar. Met deze rekening kunnen zij hun eigen geld beheren en sparen voor bijvoorbeeld hun hobby’s. De rekening helpt je kind om te leren omgaan met geld en verantwoordelijkheid te nemen voor de eigen financiële situatie. Op de JongWijs rekening ontvangt je kind ook een aantrekkelijke rente. Dat is mooi want daardoor groeit het geld ook nog.

Financieel advies voor jongeren

Niet alleen de financiële kant is belangrijk bij RegioBank Jeugd, ook de persoonlijke kant krijgt de juiste aandacht bij ons. Jongeren kunnen bij ons terecht voor financieel advies. Bijvoorbeeld over het onderhouden van een eigen rekening of helpen bij het stellen van spaardoelen. Zijn ze bijna 18? Dan helpen wij ook met het kiezen van de juiste verzekeringen. Wij helpen graag verder!

Online rekening

De jongerenrekening van RegioBank heeft ook online mogelijkheden. De Mobiel Bankieren app zorgt ervoor dat het eenvoudig is om saldo te checken en geld over te maken naar vrienden en familie. Dat allemaal zonder extra kosten!

Overstappen

Ben je nog geen klant bij de RegioBank en wil je graag voor jezelf, of voor jouw (klein)kinderen een rekening openen? Maak dan een afspraak met één van onze adviseurs. Zij vertellen je graag meer over de voordelen en helpen je bij het openen van jouw rekening.