Dé bank voor kleinzakelijke ondernemers in regio Emmen

  • Persoonlijk en betrouwbaar
  • Binnen lopen zonder afspraak
  • Uit Emmen voor Emmen
  • Hét adres voor zakelijk en privé
  • Alles onder één dak
  • Klantbeoordeling: 9.6

Bedrijfshypotheek

  • Hypotheek tot maximaal €1.000.000
  • Je mag tot 40% (in vierkante meters) verhuren aan een andere ondernemer
  • Lineair aflossen in 20 jaar. Jaarlijks 5% en kosteloos 5% extra aflossen
  • Financiering tot 90% mogelijk.

Bij het afsluiten van een bedrijfshypotheek heb je een vaste adviseur die je begeleid tijdens het hele proces. De adviseur helpt jou door eerlijk en duidelijk advies te geven zodat jij de juiste keuze kunt maken. RegioBank richt zich op persoonlijke service en betrokkenheid om zo lokale ondernemers te helpen!

 

Zakelijk bankieren bij RegioBank
Samen met Suelmann

Zelfstandig Adviseur van RegioBank Suelmann uit Emmen

Loop eens bij ons binnen. Ieder met zijn eigen expertise en kracht. Wij helpen je graag met je bankzaken! Ons is niets te veel.

Johan

Johan

Adviseur hypotheken en mede eigenaar

Edwin

Edwin

Adviseur hypotheken en bankzaken

Ik ben ontzettend tevreden over mijn zakelijke hypotheek bij de RegioBank. Door het persoonlijk advies van mijn vaste adviseur heb ik een zakelijke hypotheek gevonden die perfect past bij mijn situatie. Door de lagere maandkosten komt het pand langzaam naar mij toe. Dit geeft mij ruimte om verder te investeren.

Jan

Ik had nooit verwacht dat ik een zakelijke hypotheek kon krijgen voor mijn kapsalon. Door de gunstige voorwaarden van de RegioBank heb ik dit toch kunnen waarmaken. Ik raad iedereen aan om samen te werken met de RegioBank, zij hebben mijn droom kunnen waarmaken.

Judith

Door de groei in mijn handelsonderneming kreeg ik gebrek aan ruimte. Door persoonlijk in gesprek te gaan met de RegioBank heb ik een bedrijfshal van 150m2 kunnen kopen. Door de lage maandkosten van de zakelijke hypotheek heb ik nu genoeg financiële ruimte om te kunnen investeren in mijn voorraad.

Ruud

Judith

“Ik had nooit verwacht dat ik een zakelijke hypotheek kon krijgen”

De RegioBank heeft mij geholpen om mijn droom waar te maken. Mijn eigen kapsalon!

Herken jij jezelf hierin?

Even langs

Ik ben op zoek naar een bank waar ik gewoon even naar binnen kan lopen. Ik wil niet urenlang aan de lijn hangen met een medewerker van een callcenter.

Meedenken

Ik wil graag dat mijn bank meedenkt met mijn persoonlijke situatie. RegioBank doet dat op een manier die mij aanspreekt en komt altijd met een oplossing!

Een stapje verder

Ik wil graag dat mijn bank echt zijn best voor me doet. Als er wat is wil ik geholpen worden en het gevoel krijgen dat de bank er echt voor mij is.

Alle expertise onder één dak

Bij Suelmann vind je alle expertise onder één dak. Of het nu gaat om je bankzaken, hypotheek of  verzekeringen: Je bent bij ons aan het juiste adres. En voor alle vragen over het kopen of verkopen van een woning kun je terecht bij Suelmann Makelaardij. Je vindt bij ons meerdere specialisten die je graag helpen. Dus heb je vragen over je verzekeringen? Wil je een hypotheek afsluiten? Of heb je jouw droomhuis gevonden? Loop dan gewoon even bij ons binnen. Voor een persoonlijk en eerlijk advies in duidelijke en heldere taal!

RegioBank zakelijke bedrijfshypotheek

RegioBank Zakelijk biedt voor ondernemers diverse financieringsmogelijkheden. Bedrijfshypotheken zijn daar één van. Een bedrijfshypotheek is een lening die bedoeld is voor de financiering van bedrijfspanden, zoals fabriekshallen, kantoren en winkels. Bij RegioBank Zakelijk kun je terecht voor een bedrijfshypotheek op maat, specifiek afgestemd op de wensen en behoeften van jouw onderneming.

Persoonlijk advies bij een bedrijfshypotheek

Het afsluiten van een bedrijfshypotheek vergt veel tijd en er komt veel bij kijken. RegioBank begrijpt dat en biedt daarom deskundig en persoonlijk advies aan. Onze adviseurs bekijken jouw specifieke situatie en bespreken dat met jou om te kijken welke mogelijkheden er zijn. Bij de RegioBank geloven wij in een persoonlijk aanpak en denken wij graag met je mee.

Transparant en duidelijk overzicht voor een bedrijfshypotheek

Een bedrijfshypotheek is vaak een grote financiële beslissing. Om niet voor verassingen te staan is het belangrijk om goed geïnformeerd te zijn. Bij de RegioBank krijg je een transparant en duidelijk overzicht van de kosten en voorwaarden.

Financieringsmogelijkheden bij de RegioBank

De RegioBank biedt niet alleen bedrijfshypotheken aan maar ook andere financieringsmogelijkheden, zoals zakelijke rekeningen en zakelijke leningen. Je kunt bij ons terecht voor de aanschaf van nieuwe bedrijfsmiddelen of het uitbreiden van jouw bedrijf. De zakelijke rekening van de RegioBank zorgt voor een overzichtelijke financiële administratie.