Bankzaken voor verenigingen en stichtingen? Bij RegioBank!

 • Je bankzaken goed geregeld 
 • Persoonlijk en betrouwbaar
 • Specialist in elk vakgebied
 • Laat uw leden veilig betalen. Vraag voordelig een pinautomaat aan
 • Onze deur staat altijd open! 
 • Handig: lidmaatschap automatisch incasseren

RegioBank voor Verenigingen & Stichtingen

Betaalpakket voor verenigingen en stichtingen
Speciaal voor verenigingen en stichtingen heeft RegioBank de V&S Rekening als betaalpakket. Daarmee kun jij als bestuurder overzichtelijk en voordelig zakelijk bankieren. Voor een vast bedrag per maand ontvang je een bankrekening, betaalpas en Mijn RegioBank Zakelijk.

De V&S Rekening past bij jouw vereniging of stichting als er…

 • Maximaal vijf natuurlijke bestuurders zijn.
 • Een inschrijving is bij de Kamer van Koophandel.
 • Maximaal 4 personen toegang moeten krijgen tot de rekening.
 • Voornamelijk zaken binnen Nederland gedaan worden.
 • Maximaal 20% van de omzet uit contant geld bestaat.
 • Maximaal € 250.000 aan omzet/ledengelden per jaar geïnd wordt.
 • Maximaal 1 rekening nodig is.
 • Een RegioBank kantoor in de buurt is (maximaal 30 kilometer).
 • Een buurtzaam doel nagestreefd wordt (maatschappelijk, sociaal of ideëel) om de leefbaarheid in de buurt te verbeteren.

Buurtzame verenigingen en stichtingen
Als buurtzame bank wil RegioBank ook buurtzame verenigingen en stichtingen aan zich binden. Zo kunnen we er samen voor zorgen dat de leefbaarheid in de buurt verbetert.

Verenigingen en stichtingen die bij RegioBank passen zijn bijvoorbeeld groepen die

 • De bereikbaarheid van de buurt verbeteren (bijvoorbeeld een vrijwillige buurtbus)
 • Sociale ontmoetingsplekken bieden (denk aan buurthuizen of moestuinen) of voor reuring zorgen (zoals een carnavalsvereniging)
 • De lokale economie stimuleren (zoals lokale winkeliers of sportvereniging)
 • Leegstand tegengaan (bijvoorbeeld een sociale werkvoorziening in een tijdelijk leegstaand pand)

Je bestuurdersrekening aanvragen
Kies ook voor zakelijk bankieren bij de klantvriendelijkste bank van Nederland. Met ons voordelig betaalpakket voor verenigingen en stichtingen. Maak een afspraak met ons.

Verenigingen en stichtingen
Samen met Suelmann

Zelfstandig Adviseur RegioBank Emmen

Loop eens bij ons binnen. Ieder met zijn eigen expertise en kracht. Wij helpen je graag met je bankzaken! Ons is niets te veel.

Mariël Wesseling

Mariël Wesseling

Adviseur bankzaken en verzekeringen

Anja Heijnen

Anja Heijnen

Adviseur bankzaken en verzekeringen

Monique de Jong

Monique de Jong

Adviseur bankzaken en verzekeringen

Herken jij jezelf hierin?

Even langs

Ik ben op zoek naar een bank waar ik gewoon even naar binnen kan lopen. Ik wil niet urenlang aan de lijn hangen met een medewerker van een callcenter.

Meedenken

Ik wil graag dat mijn bank meedenkt met mijn persoonlijke situatie. RegioBank doet dat op een manier die mij aanspreekt en komt altijd met een oplossing!

Een stapje verder

Ik wil graag dat mijn bank echt zijn best voor me doet. Als er wat is wil ik geholpen worden en het gevoel krijgen dat de bank er echt voor mij is.

Alle expertise onder één dak

Bij Suelmann vind je alle expertise onder één dak. Of het nu gaat om je bankzaken, hypotheek of  verzekeringen: Je bent bij ons aan het juiste adres. En voor alle vragen over het kopen of verkopen van een woning kun je terecht bij Suelmann Makelaardij. Je vindt bij ons meerdere specialisten die je graag helpen. Dus heb je vragen over je verzekeringen? Wil je een hypotheek afsluiten? Of heb je jouw droomhuis gevonden? Loop dan gewoon even bij ons binnen. Voor een persoonlijk en eerlijk advies in duidelijke en heldere taal!

Verenigingen & Stichtingen bij de RegioBank

Bij de RegioBank begrijpen we dat verenigingen en stichtingen een belangrijke rol spelen in de samenleving. Om deze reden bieden wij speciale diensten en producten aan voor deze organisaties, zo hoeven zij zich niet richten op het financiële deel maar juist het maatschappelijke deel. Benieuwd wat wij voor jouw vereniging of stichting kunnen betekenen?

Speciaal voor de verenigingen & stichtingen door de RegioBank

De RegioBank biedt speciale diensten en producten aan voor verenigingen en stichtingen. Wij bieden bijvoorbeeld een speciale rekening aan waarmee jij het beheer van financiën gemakkelijk kunt regelen. Deze rekening biedt een aantal voordelen, zoals lage kosten en een hoog rentepercentage.

RegioBank: jouw partner voor verenigingen en stichtingen

De RegioBank gelooft in de kracht van verenigingen & stichtingen. Daarom bieden wij diensten en speciale oplossingen aan voor deze organisaties. Onze adviseurs hebben veel ervaring met financiële vraagstukken waar verenigingen & stichtingen mee te maken hebben. Daardoor kunnen wij jou als geen ander advies geven over de beste oplossing of werkwijze voor jouw organisatie.

Wil je meer weten over wat wij voor jouw vereniging of stichting kunnen betekenen? Neem dan gerust contact met ons op. Wij staan altijd voor je klaar.