Een hypotheek die bij jou past

  • Persoonlijk en Onafhankelijk advies
  • Niet alleen RegioBank hypotheken
  • Scherp tarief
  • Oplossingsgericht
  • Ook na afsluiten hypotheek behulpzaam

Een hypotheek afsluiten

Onafhankelijk hypotheekadvies

Zoek je een erkend hypotheek adviseur in Emmen en omgeving? Wil je een persoonlijk advies over de beste hypotheek die precies past bij jouw persoonlijke situatie? Wil je advies op maat over het afsluiten van een hypotheek. Ben je nieuwsgierig naar jouw maximale hypotheek? Ook daarvoor ben je bij ons aan het juiste adres. Of het nu gaat om je eerste huis of om het oversluiten van een bestaande hypotheek. We helpen je graag, want het afsluiten van een hypotheek is een belangrijke financiële beslissing. 

Persoonlijk advies

De woningmarkt gaat tegenwoordig als een malle! Woningen zijn in een mum van tijd verkocht en wie op zoek is naar een ander huis moet supersnel schakelen. Heb je ook plannen om een huis te kopen? Dan moet je goed voorbereid zijn als je droomwoning straks voorbij komt op Funda.

Wat zijn jouw financiële mogelijkheden?

Het is belangrijk dat je precies weet wat je financiële mogelijkheden zijn. Wat is jouw maximale hypotheek? Hoe ziet jouw financiële situatie eruit? Onze adviseurs helpen je met het vinden van de beste hypotheek die past bij jouw persoonlijke situatie. Onafhankelijke financiële dienstverlening. Dat is waar wij voor staan. Wij bemiddelen voor meerdere geldverstrekkers.

Maak een afspraak met een van onze hypotheekadviseurs. Voor een goed en gedegen advies. Je weet in het eerste gesprek al precies waar je aan toe bent.

Suelmann Makelaardij

En voor alle vragen over het kopen of verkopen van een woning kun je terecht bij Suelmann Makelaardij. Je vindt bij ons meerdere specialisten die je graag helpen. Dat is het gemak van alles onder één dak.

De beste hypotheek
Samen met Suelmann

Hypotheken Emmen

Loop eens bij ons binnen. Ieder met zijn eigen expertise en kracht. Wij helpen je graag met je hypotheek! Ons is niets te veel.

Johan

Johan

Adviseur hypotheken en mede eigenaar

Edwin

Edwin

Adviseur hypotheken en Regiobank

Herken jij jezelf hierin?

Persoonlijk

Ik zoek een hypotheker waar ik gewoon even naar binnen kan lopen.

Alles onder één dak

Ik ben op zoek naar een hypotheek verstrekker met alles onder één dak.

Eerlijk

Ik wil persoonlijke aandacht en een eerlijk advies in heldere en duidelijke taal.

Alle expertise onder één dak

Bij Suelmann vind je alle expertise onder één dak. Of het nu gaat om je bankzaken, hypotheek of  verzekeringen: Je bent bij ons aan het juiste adres. En voor alle vragen over het kopen of verkopen van een woning kun je terecht bij Suelmann Makelaardij. Je vindt bij ons meerdere specialisten die je graag helpen. Dus heb je vragen over je verzekeringen? Wil je een hypotheek afsluiten? Of heb je jouw droomhuis gevonden? Loop dan gewoon even bij ons binnen. Voor een persoonlijk en eerlijk advies in duidelijke en heldere taal!

Een huis kopen: hypotheekopties

Een huis kopen is een grote stap in je leven, en er zijn verschillende soorten hypotheken beschikbaar wanneer je een huis koopt. Je hebt bijvoorbeeld de lineaire hypotheek, annuïteitenhypotheek en de aflossingsvrije hypotheek. Een annuïteitenhypotheek is een hypotheek waarbij je maandelijks hetzelfde bedrag betaalt, dit bedrag is een deel rente en een deel aflossing. Bij een lineaire hypotheek betaal je elke maand een vast bedrag aan aflossing, waardoor de rente daalt en de maandlasten afnemen. Een aflossingsvrijehypotheek zorgt ervoor dat je alleen rente betaalt en geen aflossing.

Hypotheekrente voor jouw nieuwe huis

De hypotheekrente is een belangrijk onderdeel van elke hypotheek. Het bepaalt grotendeels de maandelijkse hypotheeklasten. Het is aan te raden om je hierin goed te verdiepen. Bekijk de rentetarieven en de verschillende hypotheekverstrekkers. Ook is het aan te raden om naar de renteontwikkeling te kijken op de lange termijn.

Hypotheekadvies voor een nieuwe woning

Om de juiste hypotheek te vinden die past bij jouw situatie is het verstandig om hypotheekadvies in te winnen. Een hypotheekadviseur helpt je om de juiste keuze te maken en kan je informeren over de verschillende rentetarieven, hypotheekvormen en voorwaarden. Ook helpt een hypotheekadviseur bij het berekenen van jouw maximale hypotheek en ook de bijbehorende maandlasten van deze hypotheek. Een huis kopen is een grote stap in je leven, zorg er dan ook voor dat dit een weloverwogen keuze is. Het is erg belangrijk om je goed te laten adviseren over de verschillende hypotheekmogelijkheden en rentetarieven. Zo weet je 100% zeker dat je de juiste keuze maakt en zorgeloos kunt genieten van je nieuwe woning! Neem vrijblijvend contact met ons op voor hypotheekadvies.