Dé bank voor de kleinzakelijke ondernemers in regio Emmen

 • Persoonlijk en betrouwbaar
 • Binnen lopen zonder afspraak
 • Uit Emmen voor Emmen
 • Hét adres voor zakelijk en privé
 • Alles onder één dak
 • Klantbeoordeling: 9.6

Rekening-courant

 • Kredietlimiet tot €50,000
 • Flexibel geld opnemen en terugstorten
 • Hulp van een specialist
 • Binnen 1 werkdag te gebruiken
 • Dagelijks opzegbaar

Je bankzaken bij RegioBank
Samen met Suelmann

Zelfstandig Adviseur RegioBank Emmen

Loop eens bij ons binnen. Ieder met zijn eigen expertise en kracht. Wij helpen je graag met je bankzaken! Ons is niets te veel.

Mariël Wesseling

Mariël Wesseling

Adviseur bankzaken en verzekeringen

Anja Heijnen

Anja Heijnen

Adviseur bankzaken en verzekeringen

Monique de Jong

Monique de Jong

Adviseur bankzaken en verzekeringen

Als installatiebedrijf ben ik mij gaan richten op zonnepanelen. Daarvoor moest ik wel investeren in trainingen voor mijn personeel en ook ander apparatuur. Ik had niet genoeg spaargeld binnen het bedrijf om dat allemaal te bekostigen.

Bij de RegioBank vond ik een lening die precies paste bij mijn behoeften. Door persoonlijk advies van de adviseur en de flexibele lening heb ik alles financieel rond kunnen krijgen en draag ik nu bij aan een beter milieu door zonnepanelen te plaatsen.

Jim

Voor mijn bloemenzaak heb ik een tweede vestiging geopend. Na berekeningen van mijn accountant bleek wel dat ik nog enorm veel moest investeren in de inrichting van mijn nieuwe zaak. Daarvoor ben ik op zoek gegaan naar een zakelijke lening.

Ik kwam uit bij de RegioBank. Zij dachten mee met mijn situatie en gaven een goed aanbod kreeg voor de lening. Persoonlijk contact met mijn adviseur hielp enorm mee om de juiste keuzes te maken.

Anita

Met mijn handelsonderneming verkoop ik online telefoonaccessoires op platformen zoals Bol.com en Amazon. Ik wilde de kosten verlagen door direct bij de leverancier te bestellen. Echter vereiste die dat ik erg snel een order plaatste van 25.000 euro. Dat had ik niet beschikbaar maar ik was erg bang dat ik deze kans zou missen.

Samen met de adviseur van de RegioBank heb ik een zakelijke lening afgesloten. Daardoor heb ik mijn inkoopkosten kunnen verlagen en mijn winstmarges kunnen verhogen. De goede rente van de lening en het aflossen over meerdere maanden hielp erg mee!

Wim

Jim

“Nu draag ik bij aan een beter milieu”

Dankzij het persoonlijke advies van de adviseur en de flexibele lening heb ik alles financieel rond kunnen krijgen en draag ik nu bij aan een beter milieu door zonnepanelen te plaatsen.

Herken jij jezelf hierin?

Even langs

Ik ben op zoek naar een bank waar ik gewoon even naar binnen kan lopen. Ik wil niet urenlang aan de lijn hangen met een medewerker van een callcenter.

Meedenken

Ik wil graag dat mijn bank meedenkt met mijn persoonlijke situatie. RegioBank doet dat op een manier die mij aanspreekt en komt altijd met een oplossing!

Een stapje verder

Ik wil graag dat mijn bank echt zijn best voor me doet. Als er wat is wil ik geholpen worden en het gevoel krijgen dat de bank er echt voor mij is.

Alle expertise onder één dak

Bij Suelmann vind je alle expertise onder één dak. Of het nu gaat om je bankzaken, hypotheek of  verzekeringen: Je bent bij ons aan het juiste adres. En voor alle vragen over het kopen of verkopen van een woning kun je terecht bij Suelmann Makelaardij. Je vindt bij ons meerdere specialisten die je graag helpen. Dus heb je vragen over je verzekeringen? Wil je een hypotheek afsluiten? Of heb je jouw droomhuis gevonden? Loop dan gewoon even bij ons binnen. Voor een persoonlijk en eerlijk advies in duidelijke en heldere taal!

RegioBank Zakelijke Lening: Voor al jouw zakelijke investeringen

Als ondernemer wil je natuurlijk groeien met jouw bedrijf, vaak door te investeren. Maar soms is daar niet altijd genoeg financiële ruimte voor. Een zakelijke lening kan dan de uitkomst bieden. De RegioBank begrijpt dat en daarom bieden wij diverse zakelijke leningen aan. Benieuwd hoe wij jou kunnen helpen groeien?

Zakelijke leningen bij de RegioBank

Als ondernemer kun jij bij de RegioBank verschillende soorten zakelijke leningen aanvragen. Bijvoorbeeld een rekening courant krediet of een investeringskrediet. Met deze leningen kun je investeren in bedrijfsmiddelen. Denk daarbij aan voorraad, machines of panden. Voor elke ondernemer bieden wij de juiste oplossingen. Onze adviseurs denken met jou mee en helpen je de juiste keuze te maken.

Rekening courant krediet bij de RegioBank

Een rekening courant krediet is een flexibele zakelijke lening. Daarmee kun je tot een van te voren afgesproken bedrag rood staan op jouw zakelijke leningen. Het is een oplossing voor ondernemers die tijdelijk extra financiële ruimte nodig hebben. Het rentepercentage is variabel en is gebaseerd op het bedrag je dat je opneemt.

Investeringskrediet bij de RegioBank

Een investeringskrediet is een zakelijke lening speciaal bedoeld voor investeringen in bedrijfsmiddelen. Denk daarbij aan machines, panden, voorraden en inventarissen. Het voordeel van een investeringskrediet is dat het over een langere periode aflosbaar is en de rente fiscaal aftrekbaar is.

RegioBank: jouw zakelijke partner

Voor de RegioBank is elke ondernemer en iedere onderneming uniek, daarom bieden wij diverse zakelijke leningen en oplossingen aan. Onze adviseurs denken met jou mee en helpen je bij het maken van de juiste keuzes. Wij staan altijd voor jou klaar als zakelijke partner. Neem gerust contact met ons op, dan kunnen wij samen kijken wat wij voor jou en jouw onderneming kunnen betekenen.