Aankoop, verkoop en taxaties met de makelaar voor Nieuw-Dordrecht

Superscherpe tarieven!

Zoek je een ervaren makelaarskantoor met topbeoordelingen? Wil je een perfecte service, maar wil je niet de hoofdprijs betalen? Dan hebben we iets leuks voor je. Bij Suelmann Makelaardij kun je profiteren van aantrekkelijke pakketkortingen. En die kunnen behoorlijk oplopen.

Maak direct een afspraak

Ben je op zoek naar een goede makelaar voor Nieuw-Dordrecht? Maak dan direct vrijblijvend een afspraak met ons. Vul het onderstaande formulier in. We nemen daarna zo snel mogelijk contact met je op. Heb je vragen? Bel ons op 0591-620097  Waarom kiezen voor Suelmann?

  • Scherpe tarieven!
  • Een goede prijs voor jouw woning
  • Jouw huis op Funda
  • Deskundige en ervaren NVM makelaar
  • Persoonlijk en eerlijk advies
  • Snel en betrouwbaar
  • Veel ervaring in Nieuw-Dordrecht

  Makelaar Arend Jan van Faassen

  Al meer dan 20 jaar werk ik als makelaar in Zuidoost-Drenthe. Ik begeleid mensen bij de verkoop van hun woning of bij het aankopen of taxeren van een huis. Ik ben een echte Emmenaar en ken onze regio dan ook op mijn duimpje.

  Mijn doel is om het maximale resultaat te behalen voor mijn klant. Iedere keer weer. Dat is waar ik het voor doe. Klantgericht en no-nonsense. Dat is hoe ik ben en hoe ik werk. En dat past natuurlijk perfect bij een kantoor als Suelmann

  Scherpe tarieven makelaardij

  Zoek je een ervaren makelaarskantoor met topbeoordelingen? Wil je een perfecte service, maar wil je niet de hoofdprijs betalen? Dan hebben we iets leuks voor je. Bij Suelmann Makelaardij kun je profiteren van aantrekkelijke pakketkortingen. En die kunnen behoorlijk oplopen.

  Korting op de makelaarskosten? Dat kan!

  Suelmann is meer dan een makelaardij. Je kunt bij ons ook terecht voor je hypotheek, je verzekeringen en je bankzaken. Dat biedt een hoop voordelen. Ook financieel. Als je jouw woning door ons laat verkopen en wij mogen jouw hypotheek ook verzorgen, dan ontvang je een mooie korting op de makelaarskosten. Dat is makkelijk verdiend.

  Combineren is profiteren

  Wil je nog meer klantvoordeel? Dat kan. Als je jouw verzekeringen en bankzaken ook bij ons onderbrengt, dan kan de korting nog verder oplopen. Zonder dat jij daar iets voor hoeft te doen. En heel belangrijk: zonder dat wij er iets voor hoeven te laten. We zijn geen prijsstunter, we willen de allerbeste kwaliteit bieden als makelaarskantoor. Kijk, dat is nou het gemak van alles onder één dak!

  Wil je een voordelig makelaarstarief?

  Wil je profiteren van onze aantrekkelijke combinatiedeals? Neem dan contact met ons op. We vertellen je graag hoe je de kosten voor de verkoop van je woning laag kunt houden. De hoogte van de korting bepaal jezelf.

  Arend-Jan-NVM_makelaar
  Je woning verkopen

  Als je plannen hebt om je woning te verkopen, komt er van alles op je af. Logisch, want een woning verkopen doe je niet elke dag. Het roept veel vragen op. Is het wel het juiste moment om te verkopen? Wat kan ik vragen voor mijn woning? Wat moet ik allemaal doen bij een bezichtiging? Hoe presenteer ik mijn huis goed op internet? Al deze vragen zorgen soms voor de nodige stress. Natuurlijk begrijpen we dat de verkoop van je huis voor onrust zorgt. Maar voor ons is het ons dagelijks werk. We bewaren altijd de rust, houden het overzicht en houden je uit de wind. We leiden het verkoopproces in goede banen voor je en gaan voor het beste resultaat. We helpen je graag!

  Hoge waardering van onze klanten

  Onze klanten zijn dik tevreden over ons. We zijn blij met de prachtige beoordelingen die we regelmatig voorbij zien komen op Funda. We scoren ruim een 9 op onze dienstverlening en daar zijn we heel erg trots op!

  Persoonlijk, betrokken en dichtbij

  Dat is waar wij als makelaarskantoor voor staan. En dat is ook waarom onze klanten ons waarderen. Heb je een mooie woning gezien waar je voor wilt gaan? Of wil je je woning verkopen? Heb je een gedegen taxatierapport nodig? Wat je ook van plan bent, als je op zoek bent naar een van de best gewaardeerde makelaars in Emmen en omgeving, dan ben je bij Suelmann Makelaardij aan het juiste adres.

  N

  Hoge waardering op Funda

  Meer dan 20 jaar ervaring in de makelaardij

  Deskundig team

  Scherpe tarieven

  Arend_Jan_NVM-Makelaardij-Emmen
  Arend Jan van Faassen

  Arend Jan van Faassen