Je woning verkopen?

Als je plannen hebt om je woning te verkopen, komt er van alles op je af. Logisch, want een woning verkopen doe je niet elke dag. Het roept veel vragen op. Is het wel het juiste moment om te verkopen? Wat kan ik vragen voor mijn woning?

We leiden het verkoopproces in goede banen voor je en gaan voor het beste resultaat. We helpen je graag!

De verkoop van je woning is bij ons in goede handen

Een goede presentatie op internet is belangrijk. We laten mooie foto’s van je woning maken door een professionele fotograaf en zorgen ervoor dat je woning wordt opgenomen op Funda en in het NVM-aanbod. Verder wordt er van iedere woning een mooie en overzichtelijke brochure gedrukt. De verkoop van je woning is bij ons in goede handen.

  • Scherpe tarieven
  • Een goede prijs voor jouw woning
  • Jouw huis op Funda
  • Deskundige en ervaren NVM makelaar
  • Persoonlijk en eerlijk advies
  • Snel en betrouwbaar
  • Direct een afspraak maken
  • Makelaar in Zuidoost-Drenthe

Scherpe tarieven makelaardij

Zoek je een ervaren makelaarskantoor met topbeoordelingen? Wil je een perfecte service, maar wil je niet de hoofdprijs betalen? Dan hebben we iets leuks voor je. Bij Suelmann Makelaardij kun je profiteren van aantrekkelijke pakketkortingen. En die kunnen behoorlijk oplopen.

Korting op de makelaarskosten? Dat kan!

Suelmann is meer dan een makelaardij. Je kunt bij ons ook terecht voor je hypotheek, je verzekeringen en je bankzaken. Dat biedt een hoop voordelen. Ook financieel. Als je jouw woning door ons laat verkopen en wij mogen jouw hypotheek ook verzorgen, dan ontvang je een mooie korting op de makelaarskosten. Dat is makkelijk verdiend.

Combineren is profiteren

Wil je nog meer klantvoordeel? Dat kan. Als je jouw verzekeringen en bankzaken ook bij ons onderbrengt, dan kan de korting nog verder oplopen. Zonder dat jij daar iets voor hoeft te doen. En heel belangrijk: zonder dat wij er iets voor hoeven te laten. We zijn geen prijsstunter, we willen de allerbeste kwaliteit bieden als makelaarskantoor. Kijk, dat is nou het gemak van alles onder één dak!

Wil je een voordelig makelaarstarief?

Wil je profiteren van onze aantrekkelijke combinatiedeals? Neem dan contact met ons op. We vertellen je graag hoe je de kosten voor de verkoop van je woning laag kunt houden. De hoogte van de korting bepaal jezelf.

N

Hoge waardering op Funda

Meer dan 20 jaar ervaring in de makelaardij

Deskundig team

Scherpe tarieven

Arend-Jan-NVM_makelaar
Arend Jan van Faassen

Arend Jan van Faassen