Contact met Suelmann Makelaardij

 • 9,5 score op Funda!
 • Deskundige en ervaren NVM makelaar
 • Persoonlijk en eerlijk advies
 • Snel en betrouwbaar
 • Direct een afspraak maken
 • Gratis waardebepaling

Maak direct een afspraak

Wil je je woning verkopen? Heb je hulp nodig bij het aankopen van een woning en ben je op zoek naar een goede makelaar voor Emmen en omgeving? Maak dan direct vrijblijvend een afspraak met ons. Vul het onderstaande formulier in. We nemen daarna zo snel mogelijk contact met je op. Heb je vragen? Bel ons op 0591-620097  Het maximale resultaat voor iedere klant

  Al meer dan 20 jaar werk ik als makelaar in Zuidoost-Drenthe. Ik begeleid mensen bij de verkoop van hun woning of bij het aankopen of taxeren van een huis. Ik ben een echte Emmenaar en ken onze regio dan ook op mijn duimpje. Mijn doel is om het maximale resultaat te behalen voor mijn klant. Iedere keer weer. Dat is waar ik het voor doe. Klantgericht en no-nonsense. Dat is hoe ik ben en hoe ik werk. En dat past natuurlijk perfect bij een kantoor als Suelmann

  NVM makelaar Arend Jan
  N

  Hoge waardering op Funda

  Meer dan 20 jaar ervaring in de makelaardij

  Deskundig team

  Gratis waardebepaling

  Veel tevreden klanten

  In korte tijd is Suelmann Makelaardij uitgegroeid tot een degelijke speler. Niet het grootste makelaarskantoor van Emmen, maar wel een kantoor met heel veel tevreden klanten. En daar gaar het wat ons betreft om. 

  Als kantoor zijn we relatief jong, maar onze makelaar Arend-Jan van Faassen loopt al flink wat jaren mee. Hij kent de woningmarkt in onze regio als geen ander.

  Zoek je een ervaren en betrouwbare makelaar die graag een stapje extra voor je zet? Die altijd rustig blijft en het aankoop- of verkoopproces in goede banen leidt? Dan zijn wij de juiste partij voor jou.

  Arend Jan van Faassen

  Arend Jan van Faassen