Je woning laten taxeren?

Vrijblijvende taxatie offerte aanvragen (NWWI)

Wil je een vrijblijvende offerte om je woning te laten taxeren? Vul dan het onderstaande formulier in. We nemen daarna zo snel mogelijk contact met je op. Heb je vragen? Bel ons op 0591-620097

  Heb je een taxatierapport nodig voor je hypotheekaanvraag?

  Heb je verhuisplannen of ga je verbouwen en wil je een hypotheek aanvragen? Dan heb je een taxatierapport nodig. Hypotheekverstrekkers willen de exacte waarde van een woning weten en eisen daarom dat er een taxatie wordt  uitgevoerd door een gecertificeerde taxateur.

  Wil je je woning laten taxeren? Dan ben je bij Suelmann makelaardij aan het juiste adres. Onze gecertificeerde NVM makelaar heeft veel ervaring in de regio en uitgebreide kennis van de lokale woningmarkt. Hij komt graag bij je langs om jouw woning te taxeren.

  Scherpe tarieven en snel geregeld

  Bij een hypotheekaanvraag wil je natuurlijk alles snel geregeld hebben. Dat snappen wij. Daarom kan een taxatie inclusief taxatierapport bij ons vaak al binnen 1 week geregeld worden. Daarnaast hanteren wij scherpe tarieven en hoef je dus ook niet bang te zijn om te veel voor je taxatie te betalen.

   

  Suelmann Makelaardij uit Emmen

  Bij Suelmann vind je alle expertise onder één dak. Of het nu gaat om een taxatie, aankoopbegeleiding of de verkoop van je woning. We zijn uiteraard lid van de Nederlandse Vereniging van Makelaars (NVM). Dat geeft je een aantal zekerheden op het gebied van deskundigheid en betrouwbaarheid. Een woning kopen of verkopen doe je immers niet zomaar. Je kiest een makelaar zorgvuldig uit. We zijn er trots op dat we het NVM-logo mogen voeren.

   

  • Deskundige en ervaren NVM makelaar
  • Persoonlijk advies
  • Snel en betrouwbaar
  • Direct een afspraak maken
  • Alle expertise onder één dak

  Alle expertise onder één dak

  Bij Suelmann vind je alle expertise onder één dak. Of het nu gaat om je bankzaken, hypotheek of  verzekeringen: Je bent bij ons aan het juiste adres. En voor alle vragen over het kopen of verkopen van een woning kun je terecht bij Suelmann Makelaardij. Je vindt bij ons meerdere specialisten die je graag helpen. Dus heb je vragen over je verzekeringen? Wil je een hypotheek afsluiten? Of heb je jouw droomhuis gevonden? Loop dan gewoon even bij ons binnen. Voor een persoonlijk en eerlijk advies in duidelijke en heldere taal!