Welkom bij Suelmann Makelaardij

Zoek je een ervaren en deskundige makelaar in Emmen? Dan ben je bij Suelmann Makelaardij aan het juiste adres. We zijn namelijk een van de best gewaardeerde makelaars in Emmen.

Wil je weten wat wij voor jou kunnen betekenen? Nodig ons dan uit voor een kennismakingsgesprek. Ons team helpt je graag verder!

N

Hoge waardering op Funda

Meer dan 20 jaar ervaring in de makelaardij

Deskundig team

Gratis waardebepaling

Arend_Jan_NVM-Makelaardij-Emmen

Veel tevreden klanten

In korte tijd is Suelmann Makelaardij uitgegroeid tot een degelijke speler. Niet het grootste makelaarskantoor van Emmen, maar wel een kantoor met heel veel tevreden klanten. En daar gaar het wat ons betreft om. 

Als kantoor zijn we relatief jong, maar onze makelaar Arend-Jan van Faassen loopt al flink wat jaren mee. Hij kent de woningmarkt in onze regio als geen ander.

Zoek je een ervaren en betrouwbare makelaar die graag een stapje extra voor je zet? Die altijd rustig blijft en het aankoop- of verkoopproces in goede banen leidt? Dan zijn wij de juiste partij voor jou.

Makelaardij_NVM_Suelmann-ArendJan_Landa-2023

Hoge waardering van onze klanten

Onze makelaardij blijkt een geweldige aanvulling te zijn op de dienstverlening van Suelmann. Meer dan dat zelfs. Onze klanten weten dat te waarderen. We zijn blij met de prachtige beoordelingen die we krijgen op Funda. We scoren een dikke 9 op onze dienstverlening! En daar zijn we heel erg trots op!

Arend Jan van Faassen

Arend Jan van Faassen

Anja Heijnen

Anja Heijnen