Huis verkopen met dé makelaar van Emmen

 • 9,5 score op Funda!
 • Deskundige en ervaren NVM makelaar
 • Persoonlijk en eerlijk advies
 • Snel en betrouwbaar
 • Direct een afspraak maken
 • Alle expertise onder één dak

Maak direct een afspraak

Wil je je woning verkopen? Heb je hulp nodig bij het aankopen van een woning en ben je op zoek naar een goede makelaar voor Emmen en omgeving? Maak dan direct vrijblijvend een afspraak met ons. Vul het onderstaande formulier in. We nemen daarna zo snel mogelijk contact met je op. Heb je vragen? Bel ons op 0591-620097  Arend Jan van Faassen

  Al meer dan 20 jaar werk ik als makelaar in Zuidoost-Drenthe. Ik begeleid mensen bij de verkoop van hun woning of bij het aankopen of taxeren van een huis. Ik ben een echte Emmenaar en ken onze regio dan ook op mijn duimpje. Mijn doel is om het maximale resultaat te behalen voor mijn klant. Iedere keer weer. Dat is waar ik het voor doe. Klantgericht en no-nonsense. Dat is hoe ik ben en hoe ik werk. En dat past natuurlijk perfect bij een kantoor als Suelmann

  Alle expertise onder één dak

  Bij Suelmann vind je alle expertise onder één dak. Of het nu gaat om je bankzaken, hypotheek of  verzekeringen: Je bent bij ons aan het juiste adres. En voor alle vragen over het kopen of verkopen van een woning kun je terecht bij Suelmann Makelaardij. Je vindt bij ons meerdere specialisten die je graag helpen. Dus heb je vragen over je verzekeringen? Wil je een hypotheek afsluiten? Of heb je jouw droomhuis gevonden? Loop dan gewoon even bij ons binnen. Voor een persoonlijk en eerlijk advies in duidelijke en heldere taal!

  Je woning verkopen

  Als je plannen hebt om je woning te verkopen, komt er van alles op je af. Logisch, want een woning verkopen doe je niet elke dag. Het roept veel vragen op. Is het wel het juiste moment om te verkopen? Wat kan ik vragen voor mijn woning? Wat moet ik allemaal doen bij een bezichtiging? Hoe presenteer ik mijn huis goed op internet? Al deze vragen zorgen soms voor de nodige stress. Natuurlijk begrijpen we dat de verkoop van je huis voor onrust zorgt. Maar voor ons is het ons dagelijks werk. We bewaren altijd de rust, houden het overzicht en houden je uit de wind. We leiden het verkoopproces in goede banen voor je en gaan voor het beste resultaat. We helpen je graag!  

  Een huis aankopen

  Wil je een woning kopen? Dan is het belangrijk dat je een goede makelaar kiest. Het kopen van een huis is een spannend proces. Daarnaast is het een hele investering. Een aankoopmakelaar helpt je bij het kopen van een andere woning! Als je Suelmann Makelaardij inschakelt als jouw aankoopmakelaar, voorkom je dat je overhaast een verkeerde beslissing neemt. Of dat je belangrijke zaken over het hoofd ziet. We adviseren je graag bij het kopen van een huis.

  Makelaar voor Emmen

  Wij zijn gevestigd in Barger-Oosterveld en kennen de lokale markt als geen ander. De omliggende woonwijken kennen dan ook geen geheimen voor ons. Voor de aankoop, taxatie of verkoop van een woning in heel Emmen ben je bij ons dus aan het goede adres! Ook als je een woning zoekt in Emmen helpen we je graag. Onze makelaar weet precies wat er allemaal speelt op de woningmarkt in deze wijk. Zoek je een makelaar uit de buurt? Dan zijn wij de juiste partij voor je.

  Hoge waardering van onze klanten

  Onze klanten zijn dik tevreden over ons. We zijn blij met de prachtige beoordelingen die we regelmatig voorbij zien komen op Funda. We scoren ruim een 9 op onze dienstverlening en daar zijn we heel erg trots op!

  Ben je benieuwd naar onze aanpak?

  Wil je weten wat wij voor jou kunnen betekenen? Nodig ons dan uit voor een kennismakingsgesprek. Of loop gewoon eens bij ons binnen en maak een afspraak voor een persoonlijk en eerlijk advies. We helpen we je graag verder.

  Suelmann Makelaardij uit Emmen

  Bij Suelmann vind je alle expertise onder één dak. Of het nu gaat om een taxatie, aankoopbegeleiding of de verkoop van je woning. We zijn uiteraard lid van de Nederlandse Vereniging van Makelaars (NVM). Dat geeft je een aantal zekerheden op het gebied van deskundigheid en betrouwbaarheid. Een woning kopen of verkopen doe je immers niet zomaar. Je kiest een makelaar zorgvuldig uit. We zijn er trots op dat we het NVM-logo mogen voeren.