Wat is mijn huis echt waard? Ontvang een betrouwbare waardebepaling van je woning!

 • 9,5 score op Funda!
 • Deskundige en ervaren NVM makelaar
 • Persoonlijk en eerlijk advies
 • Snel en betrouwbaar
 • Direct een afspraak maken
 • Alle expertise onder één dak

Betrouwbare en nauwkeurige waardebepaling

Er zijn websites waar je automatisch de waarde van je woning kunt opvragen. Dat werkt, maar de uitkomst is slechts een ruwe indicatie.

Online tools houden geen rekening met de specifieke kenmerken van je huis. Misschien heb je wel een prachtige keuken? Of is je badkamer net verbouwd. Dat alles heeft veel invloed op de waarde.

Wil je weten wat je woning echt waard is?
Vul dan het onderstaande formulier in. Wij komen graag bij je langs om de echte waarde van de woning te bepalen. Gratis en vrijblijvend. Een accurate waardering? Dat is mensenwerk! Heb je vragen? Bel ons op 0591-620097  Een Gratis waardeschatting van je huis

  Wil je je huis verkopen? Dan is het logisch dat je begint met een waardebepaling. Je wilt immers de juiste woning waarde weten van je huis. Bij Suelmann helpen we je daar graag bij. Onze makelaar heeft veel ervaring in de regio en uitgebreide kennis van de lokale woningmarkt. Hij komt graag bij je langs om de waarde van jouw woning te bepalen. Een waardebepaling is bij ons vrijblijvend en altijd gratis.

  Tijdens het bezoek van onze makelaar kun je van alles vragen over de verkoop van je huis. Ook daar helpen we je graag mee. Een woning verkopen doe je namelijk niet elke dag. Bovendien vraagt de huidige woningmarkt om een goed doordachte aanpak. En dat begint met een ervaren makelaar.

  Suelmann Makelaardij

  Bij Suelmann vind je alle expertise onder één dak. Of het nu gaat om een taxatie, aankoopbegeleiding of de verkoop van je woning. We zijn uiteraard lid van de Nederlandse Vereniging van Makelaars (NVM). Dat geeft je een aantal zekerheden op het gebied van deskundigheid en betrouwbaarheid. Een woning kopen of verkopen doe je immers niet zomaar. Je kiest een makelaar zorgvuldig uit. We zijn er trots op dat we het NVM-logo mogen voeren.

   

  Arend Jan van Faassen

  Al meer dan 20 jaar werk ik als makelaar in Zuidoost-Drenthe. Ik begeleid mensen bij de verkoop van hun woning of bij het aankopen of taxeren van een huis. Ik ben een echte Emmenaar en ken onze regio dan ook op mijn duimpje. Mijn doel is om het maximale resultaat te behalen voor mijn klant. Iedere keer weer. Dat is waar ik het voor doe. Klantgericht en no-nonsense. Dat is hoe ik ben en hoe ik werk. En dat past natuurlijk perfect bij een kantoor als Suelmann

  Alle expertise onder één dak

  Bij Suelmann vind je alle expertise onder één dak. Of het nu gaat om je bankzaken, hypotheek of  verzekeringen: Je bent bij ons aan het juiste adres. En voor alle vragen over het kopen of verkopen van een woning kun je terecht bij Suelmann Makelaardij. Je vindt bij ons meerdere specialisten die je graag helpen. Dus heb je vragen over je verzekeringen? Wil je een hypotheek afsluiten? Of heb je jouw droomhuis gevonden? Loop dan gewoon even bij ons binnen. Voor een persoonlijk en eerlijk advies in duidelijke en heldere taal!