Een woning kopen in Barger-Oosterveld met een aankoopmakelaar

 • 9,5 score op Funda!
 • Deskundige en ervaren NVM makelaar
 • Persoonlijk en eerlijk advies
 • Snel en betrouwbaar
 • Direct een afspraak maken
 • Alle expertise onder één dak

Maak direct een afspraak

Ben je op zoek naar een aankoopmakelaar? Maak dan direct vrijblijvend een afspraak met ons. Vul het onderstaande formulier in. We nemen daarna zo snel mogelijk contact met je op. Heb je vragen? Bel ons op 0591-620097  Arend Jan van Faassen

  Al meer dan 20 jaar werk ik als makelaar in Zuidoost-Drenthe. Ik begeleid mensen bij de verkoop van hun woning of bij het aankopen of taxeren van een huis. Ik ben een echte Emmenaar en ken onze regio dan ook op mijn duimpje. Mijn doel is om het maximale resultaat te behalen voor mijn klant. Iedere keer weer. Dat is waar ik het voor doe. Klantgericht en no-nonsense. Dat is hoe ik ben en hoe ik werk. En dat past natuurlijk perfect bij een kantoor als Suelmann

  Alle expertise onder één dak

  Bij Suelmann vind je alle expertise onder één dak. Of het nu gaat om je bankzaken, hypotheek of  verzekeringen: Je bent bij ons aan het juiste adres. En voor alle vragen over het kopen of verkopen van een woning kun je terecht bij Suelmann Makelaardij. Je vindt bij ons meerdere specialisten die je graag helpen. Dus heb je vragen over je verzekeringen? Wil je een hypotheek afsluiten? Of heb je jouw droomhuis gevonden? Loop dan gewoon even bij ons binnen. Voor een persoonlijk en eerlijk advies in duidelijke en heldere taal!

  Aankoopmakelaar voor Barger-Oosterveld

  Je hebt jouw droomhuis gezien en je wilt een bod uitbrengen. Dan kun je waarschijnlijk wel wat hulp gebruiken. Het kopen van een huis is namelijk spannend. Bovendien gaat het om veel geld. Een aankoopmakelaar helpt je bij het kopen van een woning!

  Wonen in Barger-Oosterveld

  Barger-Oosterveld is een prachtige plek om te wonen. De woonwijk is eigenlijk een dorp op zich. Het ligt aan de rand van Emmen, vlakbij het voetbalstadion van FC Emmen. De wijk is goed bereikbaar en beschikt over alle belangrijke voorzieningen. Vanuit Barger-Oosterveld  ben je zo in de natuur. De wijk grenst aan het Oosterse Bos waar je heerlijk kunt wandelen en fietsen.

  Als je op zoek bent naar een goede aankoopmakelaar in Barger-Oosterveld, dan ben je bij Suelmann Makelaardij aan het juiste adres. Wij helpen je graag met het kopen van een nieuwe woning. Het aankopen van een huis doe je namelijk niet iedere dag.

  Inschakelen van een aankoopmakelaar

  Tijdens het aankoopproces komt er van alles op je af. Waar moet je op letten? En wat is een verstandig bod? Is er een misschien bouwkundige keuring nodig? Of je wilt verhuizen naar een andere woning in een andere buurt, maar je kunt wel wat hulp gebruiken bij het zoeken. Het inschakelen van een aankoopmakelaar kan dan ook verstandig zijn. Dat helpt je bij het vinden van geschikte woningen. Wat jouw situatie ook is, het kopen of verkopen van een huis is een grote stap. En de huidige markt maakt het ook nog extra lastig. Want woningen worden vaak snel verkocht voor forse bedragen. Wij zorgen ervoor dat je goed begeleid wordt.

  We behartigen jouw belangen

  Als je Suelmann Makelaardij inschakelt als jouw aankoopmakelaar, voorkom je dat je overhaast een verkeerde beslissing neemt. Of dat je belangrijke zaken over het hoofd ziet. We adviseren je graag bij het kopen van een huis. We zijn een deskundige nvm makelaar in Emmen en we hebben veel klanten in Barger-Oosterveld waar we gevestigd zijn. We blijven rustig in deze roerige tijden op de woningmarkt. We staan met beide benen op de grond en geven je een persoonlijk en eerlijk advies. We ondersteunen je bij de bezichtiging en adviseren tijdens de onderhandelingen over de prijs. Van de zoekopdracht tot en met de eigendomsoverdracht bij de notaris behartigen we jouw belangen.

  Hoge waardering van onze klanten

  Onze klanten weten onze dienstverlening te waarderen. We zijn blij met de prachtige beoordelingen die we regelmatig krijgen op Funda. We scoren een dikke 9 op onze dienstverlening en daar zijn we heel erg trots op!

  Ben je benieuwd naar onze aanpak?

  Wil je weten wat wij voor jou kunnen betekenen? Nodig ons dan uit voor een kennismakingsgesprek. Of loop gewoon eens bij ons binnen en maak een afspraak voor een persoonlijk en eerlijk advies. We helpen we je graag verder.

  Suelmann Makelaardij uit Emmen

  Bij Suelmann vind je alle expertise onder één dak. Of het nu gaat om een taxatie, aankoopbegeleiding of de verkoop van je woning. We zijn uiteraard lid van de Nederlandse Vereniging van Makelaars (NVM). Dat geeft je een aantal zekerheden op het gebied van deskundigheid en betrouwbaarheid. Een woning kopen of verkopen doe je immers niet zomaar. Je kiest een makelaar zorgvuldig uit. We zijn er trots op dat we het NVM-logo mogen voeren.